Teknoloji Girişimcisi Fahim Saleh öldürüldü... Fahim Saleh kimdir?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Teknoloji Girişimcisi Fahim Saleh öldürüldü... Fahim Saleh kimdir?
Amerika Birleşik Devletleri’nde önde gelen bir teknoloji girişimcisi Fahim Saleh New York'taki dairesinde ölü bulundu. Polis olayla ilgili henüz açıklama yapmadı ancak Gokada şirketi Saleh'in ölümünü doğruladı.

Amerika medyası, 33 yaşındaki teknoloji girişimcisi Fahim Saleh'in başı ve uzuvlarının elektrikli testereyle parçalanmış halde bulunduğunu duyurdu.

BBC'nin haberine göre; Saleh, Nepal ve Bangladeş'te taksi, kurye ve yemek siparişi hizmetleri veren Pathao ile Nijerya'daki Uber benzeri motosiklet taksi uygulaması Gokada platformlarının kurucularındandı.

Polis olayla ilgili henüz açıklama yapmadı ancak Gokada şirketi Saleh'in ölümünü doğruladı. Şirketin Twitter hesabındanyapılan yazılı açıklamada "Kurucumuz ve CEO'muz Fahim Saleh'in ani ve trajik kaybını derin bir üzüntüyle bildiriyoruz." ifadeleri yer aldı.

Fahim Salen kimdir?

Bangladeş göçmeni bir ailenin oğlu olanSaleh, ilk şirketini lisedeyken kurdu. Saleh, Nepal ve Bangladeş'te taksi, kurye ve yemek siparişi hizmetleri veren Pathao ile Nijerya'daki Uber benzeri motosiklet taksi uygulaması Gokada platformlarının kurucuları arasında bulunuyordu.


Alex Hamilton Galatasaray'da... Alex Hamilton kimdir?Önceki Haber

Alex Hamilton Galatasaray'da... Alex Ham...

Çanakkale'de 15 Temmuz şehitleri anıldıSonraki Haber

Çanakkale'de 15 Temmuz şehitleri anıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!