Ticaret Sitesi çalışmaları görüşüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ticaret Sitesi çalışmaları görüşüldü
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın ağırlıklı olarak inşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren üyelerinden oluşan 8 no’lu Meslek Komitesi temsilcileri Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret etti.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, 8 no’lu Meslek Komite Başkanı Ali Kaan Kürşat Kaan Şavlı, Komite Temsilcileri ve Meclis Üyeleri Burak Kunt, Çetin Durgut, Mehmet Emin Şevik, Komite Üyesi Gökhan Keskin ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, “Odamızın ağırlıklı olarak inşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren üyelerinden oluşan 8 no’lu Meslek Komitesi temsilcilerimizle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduk. Ticaret Sitesi çalışmalarının başlangıç aşamasından günümüze olan süreç hakkında tekraren görüştük. Bundan sonra neler yapabileceğimiz konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine hassasiyetleri için teşekkür ediyorum. Bu konu sadece 8. Komitemizin değil, gıda, mobilya ve reklamcılık sektöründeki üyelerimize de ilgilendiriyor. Tacirimizin, tüccarımızın iş yeri ve depo ihtiyacının karşılanarak, kümelenme modeli ile ortak satış alanları oluşturulması için her türlü girişime destek olarak lobicilik faaliyeti yürüteceğimizi kendilerine ilettik” dedi.  


Karma OSB yükselecek, Çan güçlenecekÖnceki Haber

Karma OSB yükselecek, Çan güçlenecek

Çan’da pazar yeri ve etkinlik alanı proje çalışması yapıldıSonraki Haber

Çan’da pazar yeri ve etkinlik alanı proj...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!