Turan, Gökhan ve Yüksel’den üçlü zirve

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Turan, Gökhan ve Yüksel’den üçlü zirve
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Esra Yüksel, üçlü zirvede bir araya geldi. 

Çanakkale Ticaret Borsası’ndaki görüşmenin içeriğine ilişkin bilgi veren Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Esra Yüksel, Sosyal Konutlar sürecinden, içme suyu arıtma tesisi için gerekli depoların yapım işine, bir türlü bitirilemeyen belediye binasından, Sarıçay’ın ıslahı konusuna ve şehir meydanının genişletilmesi projesine kadar birçok konunun görüşmede değerlendirildiğini belirtti.

Yüksel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Dün Grup Başkanvekilimiz ve Çanakkale Milletvekilimiz Sn. Bülent Turan ve Belediye Başkanı Sn. Ülgür Gökhan ile verimli bir görüşme oldu.

Görüşmede; bir türlü başlatılamayan Sosyal Konutlar sürecinden, içme suyu arıtma tesisi için gerekli depoların yapım işine, bir türlü bitirilemeyen belediye binasından, Sarıçay’ın ıslahı konusuna ve şehir meydanının genişletilmesi projesine kadar birçok konu değerlendirildi.

Ayrıca Grup Başkanvekilimiz Sn. Bülent Turan görüşmede, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümünde Millet İttifakı'nı oluşturan partilerin, devlet törenlerine katılmayarak alternatif tören düzenlemelerinin devlet adabının yanı sıra milli birlik ve beraberlik ruhuna yakışmadığını, bunu partilerin de değerlendirmeleri gerektiğini ifade etti.

Bununla birlikte Grup Başkanvekilimiz Sn. Bülent Turan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün muhalefet partilerince görmezden gelinmesinin yanlışlığına dikkati çekerek Çanakkale'mize her anlamda büyük değer katacak, tüm hemşehrilerimizin gururu bu devasa yatırım tamamlanmadan köprü şantiyesinin ve kulelerinin ziyaret edilmesini istedi.

Kamuoyunun bilgisine...”


 

Anahtar Kelimeler:
Çiftlik hırsızları yakalandı!Önceki Haber

Çiftlik hırsızları yakalandı!

Turan’dan CHP ve İYİ Parti’ye ‘alternatif tören’ tepkisi: “HDP’lileşen bir anlayış olduğunu vurgulamak istiyorum”Sonraki Haber

Turan’dan CHP ve İYİ Parti’ye ‘alternati...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!