Ünal Çetin: “Belediye başkanlığına aday değilim”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ünal Çetin: “Belediye başkanlığına aday değilim”
İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz’un dün düzenlediği basın toplantısında, partisinin eski Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin’i, yerel seçimlerde hangi partiden aday olursa olsun destekleyeceklerini duyurmasının ardından Ünal Çetin bugün basın açıklaması yaptı. Çetin belediye başkanlığına aday olmayacağını ilan etti.

Adaylığına yönelik iddialara ilişkin yazlı açıklamasını kişisel sosyal medya hesabından, “Mensubu olduğum İYİ Parti’nin Mv. Sayın Rıdvan Uz; Yaşadığım hukuki dosya ve dosya içeriğinde şahsınız ile alakalı detayları açıklamayı daha uygun zamana bırakarak;

İYİ Parti Milletvekili Sayın Rıdvan Uz ve sayın il Başkanı Selahattin Yıldızlar bir gün olsun ziyaret etmek bir hal hatır sormak gibi basit bir insani davranış bile göstermekten imtina ederken, sebebini anlamakta zorluk çektiğim, halen İYİ Parti üyesi olmama rağmen, İYİ Parti’nin Gökçeada’da aday çıkarmayıp, şahsımı bağımsız veya başka partiden aday olmamla alakalı görücüye çıkarmasının ardından Basın açıklamamdır” sözleriyle duyuran Ünal Çetin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


Çanakkale’de trafiğe kayıtlı taşıt sayısı: 282 bin 528Önceki Haber

Çanakkale’de trafiğe kayıtlı taşıt sayıs...

Vali Aktaş’tan trafik ekiplerine denetim – Çanakkale YorumSonraki Haber

Vali Aktaş’tan trafik ekiplerine denetim...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!