Rıdvan Uz: “Gökçeada’da Ünal Çetin’i destekleyeceğiz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rıdvan Uz: “Gökçeada’da Ünal Çetin’i destekleyeceğiz"
İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’in talimatı üzerine Gökçeada’da aday çıkarmadıklarını belirterek, hangi partiden belediye başkan adayı olursa olsun Ünal Çetin’i destekleyeceklerini açıkladı.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısında Gökçeada’daki seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Çanakkale’nin tüm ilçe ve beldelerinde kendi adaylarıyla seçime gireceklerini hatırlatarak, Gökçeada’da ise partisinin genel başkanı Meral Akşener’in talimatı üzerine aday çıkarmadıklarını belirtti.

Uz, yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında görevden alınarak tutuklanıp cezaevine giren, sonrasında ise tahliye edilen eski Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin’i, hangi partiden aday olursa olsun İYİ Parti olarak destekleyeceklerini duyurdu.

Rıdvan Uz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İYİ Parti Çanakkale’de her ilçe ve beldede aday çıkaracak dedik ama, Gökçeada’da malum bir süreç yaşandı. Hepiniz biliyorsunuz. Gökçeada’da sayın Ünal Çetin bizim partimizin belediye başkanıyken bir tutuklama sebebiyle cezaevi gördü. Yargılama süreci devam ederken de, geçen ay itibariyle de biliyorsunuz cezaevinden çıktı. Dolayısıyla biz genel başkanımızın talimatıyla Gökçeada’da aday çıkarmıyoruz. Gökçeada’da Ünal Çetin nereden aday olursa olsun, hangi partiden aday olursa olsun, biz İYİ Parti olarak arkadaşımızı destekliyoruz. Bunu da buradan ilan etmiş olalım.”            


Çanakkale İYİ Parti’de istifa depremi!Önceki Haber

Çanakkale İYİ Parti’de istifa depremi!

Rıdvan Uz’un, Ünal Çetin’e destek açıklamasına eski başkandan sert tepki: “Cezaevi sürecinde ve tahliye anında neredeydiniz?”Sonraki Haber

Rıdvan Uz’un, Ünal Çetin’e destek açıkla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!