Bülent Turan'dan o eleştirilere sert tepki: "Çıldıracağım! Böyle gidersek..."

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bülent Turan'dan o eleştirilere sert tepki: "Çıldıracağım! Böyle gidersek..."
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun asfalt konusundaki 'sehven' açıklaması sonrası kamuoyundaki tartışmalara, "Sanki eleştirecek bir icraatı yok da 'sehven' diye itiraf ettiği bir yazım hatası etrafında dönüp duruyoruz! Bu yaklaşımımız; sadece bu başarısız şahsı büyütüyor" diyerek tepki gösterdi.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından İstanbul'da 500 bin ton asfalt çalışması yaptıklarını açıklamıştı. 500 bin ton çalışmanın yapılmasının mümkün olmadığını söyleyen bazı siyasetçiler ile vatandaşlar İmamoğlu'nun yalan söylediğini ifade etmişlerdi. İmamoğlu gelen tepkilerin ardından yeni bir açıklama yaparak, yaptıkları çalışmanın 5 bin ton olduğunu söylemiş ve 500 bin ifadesini 'sehven' kullandığını belirtmişti.

BÜLENT TURAN: "SEHVEN DİYE İTİRAF ETTİĞİ BİR YAZIM HATASI ETRAFINDA DÖNÜP DURUYORUZ!"

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Çıldıracağım! Dünyanın en başarısız Bld Bşk’ı; ama sanki eleştirecek bir icraatı yok da "sehven" diye itiraf ettiği bir yazım hatası etrafında dönüp duruyoruz! Bu yaklaşımımız; sadece bu başarısız şahsı büyütüyor. Esaslı bir dil değişikliğine gitmek zorundayız. Böyle gidersek..." ifadelerini kullanarak, İmamoğlu'nu büyüttüğünü öne sürdüğü eleştirilere tepki gösterdi.

Anahtar Kelimeler:
CHP'li Ural: "Çanakkale Belediyesi'nin Karantina Hastanesine yardım yapması yasaklandı"Önceki Haber

CHP'li Ural: "Çanakkale Belediyesi'nin K...

Jülide İskenderoğlu: "Çocuklarımıza daha mutlu yarınlar bırakmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz"Sonraki Haber

Jülide İskenderoğlu: "Çocuklarımıza daha...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!