Çanakkale Boğazgücü, Balkan Şampiyonu oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale Boğazgücü, Balkan Şampiyonu oldu
Çanakkale Boğazgücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Bulgaristan’da katıldığı turnuvayı namağlup şampiyon tamamladı.

Bulgaristan’ın ev sahipliğinde bu yıl 11’incisi düzenlenen İnternational Tournament’da Levski Sofia takımını 55-46, Cherno More Ticha takımını 56-38 yenen Çanakkale Boğazgücü, yenilgisiz şampiyon oldu.

Çanakkale temsilcisine kupasını Burgaz Başkonsolosu Senem Güzel verdi. Başkonsolos Güzel, takım oyuncularını tek tek kutlayarak başarılarının devamını diledi. Kulüp Başkanı Ali Yasin Zengin tarafından, Çanakkale’nin simgesi Şehitler Abidesi’nin maketi Başkonsolos Güzel’e takdim edildi.

Müsabakalarda rakip potalara 35’er sayı bırakan Mithat Çetin ve Bekir Çetin turnuvanın en skorer oyuncuları olurken, kafilede yer alan Onur İlk, Cahit Acar ve Burak Çakıl kupanın kazanılmasına katkıda bulundular.

Çanakkale’yi ve ay-yıldızlı bayrağı en iyi şekilde temsil ettiklerini dile getiren kulüp başkanı Ali Yasin Zengin, desteklerini her zaman hissettikleri Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ’a, Çanakkale Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir’e, bu sezon takımın forma sponsoru olan TÜMAD Madencilik A.Ş. ve Çanakkale halkına teşekkürlerini iletti.


Benzine 2 lira 11 kuruş zam geldi!Önceki Haber

Benzine 2 lira 11 kuruş zam geldi!

Rıdvan Uz’dan, Bakan Yumaklı’ya soru önergesiSonraki Haber

Rıdvan Uz’dan, Bakan Yumaklı’ya soru öne...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!