Çanakkale Boğazgücü, Balkanlara açılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale Boğazgücü, Balkanlara açılıyor
Çanakkale’nin 2008 yılında kurulan ilk ve tek Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Çanakkale Boğazgücü, 29 Haziran – 2 Temmuz tarihleri arasında Bulgaristan’da düzenlenecek 2023 Uluslararası Balkan Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvasında şehrimizi temsil ederek ay-yıldızlı bayrağımızı yurtdışında dalgalandıracak.

Turnuva öncesi antrenmanlarına aralıksız bir şekilde devam eden Çanakkale Boğazgücü tekerlekli sandalye basketbol takımının yetkilileri, böylesi özel bir turnuvaya davet edilmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Çanakkale’yi ve ülkemizi başarıyla temsil etmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

2023 Uluslararası Balkan Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvasında Yunanistan ve Bulgaristan takımlarıyla mücadele edecek olan Çanakkale temsilcisinde tek hedef kupayı müzesine götürmek.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Bu yolculukta takıma desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen takımımızın sponsoru TÜMAD Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. başta olmak üzere Çanakkale Belediyesi’ne, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı’na, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne yanımızda olan desteğini her zaman hissettiğimiz Çanakkale halkına teşekkürlerimizi sunarız. Bir birlikte güçlüyüz” ifadelerine yer verildi.


Çanakkale Belediyesi’nden kurbanlık satış ve kesim bilgilendirmesiÖnceki Haber

Çanakkale Belediyesi’nden kurbanlık satı...

Bozcaada’ya midibüs ve otobüs geçişlerine yasak!Sonraki Haber

Bozcaada’ya midibüs ve otobüs geçişlerin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!