Çanakkale’de anne ve baba adaylarına yönelik eğitimler sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale’de anne ve baba adaylarına yönelik eğitimler sürüyor
Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi bünyesinde 6 yıldır faaliyet gösteren Gebe Okulunda, anne ve baba adaylarına yönelik eğitimler devam ediyor.

Hastane bünyesinde 6 yıldır faaliyet gösteren Gebe Okulundaki eğitimlere, anne adaylarıyla birlikte baba adayları da katılıyor. Doğum öncesi, doğum ve doğum sonrasında yapılması gerekenler hakkında eğitim alan kursiyerler, eşleri ile bebek yıkama, bez değiştirme, gaz çıkarma ve endorfin masajı eğitimlerini uygulamalı olarak öğreniyor.

Okulun gebe sınıfında eğitim alanların kendilerini anne ve babalığa hazır hissetmelerini sağlamanın yanı sıra eşler arasında güçlü ilişkiler kurarak anne adayına doğum sırasında ve sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili eğitimler veriliyor.

Hastaneden yapılan açıklamada, “Güçlü uzman ekip kadrosuyla verilen Gebe Okulu Eğitimlerimize katılmak isteyen anne adaylarımız hastanemiz Doğum Poliklinikleri içerisinde yer alan Gebe Okulumuza başvuru yapmak suretiyle kayıt yaptırabilir veya 02862171098 nolu telefondan 2560 dahili numarayı arayarak bilgi alabilirler” denildi.


CHP’li Güneşhan: “Türkiye’de eğitim herkesin umudunu kaybettiği bir alan haline geldi”Önceki Haber

CHP’li Güneşhan: “Türkiye’de eğitim herk...

KYK burs başvurusu başladı! Burs başvurusu nasıl yapılır?Sonraki Haber

KYK burs başvurusu başladı! Burs başvuru...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!