Eden Hazard transferinde sona doğru

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eden Hazard transferinde sona doğru
Real Madrid'den ayrılmaya hazırlanan Eden Hazard transferde herkesi ters köşe yaptı. Adı Galatasaray'la da anılan başarılı futbolcunun yeni durağı belli gibi. Eden Hazard'ın ara transfer döneminde Serie A'nın yolunu tutacağı öne sürüldü. İşte detaylar…

Galatasaray'ın hayalini kurduğu Eden Hazard'ın yeni takımı belli oluyor. Real Madrid'in gözden çıkardığı oyuncu rotasını Serie A'ya kırıyor. Galatasaray'ın da gündeminde olan Eden Hazard, ara transfer döneminde İtalyan devine imza atıyor.

EDEN HAZARD'DAN SÜRPRİZ TRANSFER

Eden Hazard transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Galatasaray ve MLS iddialarının konuşulduğu dönemde Belçikalı yıldızın Inter'e transfer olacağı öne sürüldü. Aksam.com.tr'nin Sky Sports'dan aktardığı haberde Eden Hazard için en doğru seçeneğin Inter olduğu kaydedildi.

GALATASARAY'A DA YAZILMIŞTI

Galatasaraylı taraftarların da rüyalarını süsleyen Eden Hazard'ın ocak ayında Inter'e imza atacağı iddia edildi. Haber detayında Perisic'in yerini dolduramayan Inter'in bu boşluğu Eden Hazard ile kapatacağının bilgisi verildi.

EDEN HAZARD ADIM ADIM INTER'E

Geçtiğimiz günlerde Belçika Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan Eden Hazard'ın adı Körfez ülkelerinin yanı sıra MLS takımlarıyla da anılıyordu.

2019-20 sezonunda Chelsea'den Real Madrid'e tam 115 milyon euroya transfer olan Eden Hazard, İspanyol deviyle çıktığı toplam 72 maçta 7 gol, 11 asistlik katkı verdi.


ÇTSO Başkanı Semizoğlu’ndan üye ziyaretleriÖnceki Haber

ÇTSO Başkanı Semizoğlu’ndan üye ziyaretl...

Şeyma Subaşı bebek mi bekliyor?Sonraki Haber

Şeyma Subaşı bebek mi bekliyor?

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!