Enes Ünal, Premier Lig yolcusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Enes Ünal, Premier Lig yolcusu
Getafe'de forma giyen Enes Ünal için sürpriz bir transfer ihtimali doğdu. Avrupa'da transferde son gün heyecanı yaşanırken, Enes Ünal'ın İngiltere Premier Lig'e gitme olasılığı belirdi.

Kariyerini bir süredir İspanya'da devam eden Enes Ünal yeni bir maceraya yelken açabilir. Avrupa'da transferin son gününde Enes Ünal için transfer iddiası ortaya atıldı.

2020-21 sezonu başında 9 milyon euro karşılığında Getafe'ye imza atan Enes Ünal, burada sergilediği performansla dikkat çekiyor. Çapraz bağ sakatlığı sebebiyle uzun süre formasından ayrı kalan Enes Ünal, son haftalarda görev almaya başladı.

Özellikle geçtiğimiz sezonki formuyla manşetleri süsleyen ve 2022-23'ü 15 gol, 5 asistle tamamlayan Enes Ünal için sürpriz bir transfer ihtimali doğdu.

Fabrizio Romano'nun aktardığı habere göre İngiltere Premier Lig ekibi Bournemouth, Enes Ünal için transferin son gününde devreye girdi. İngiliz ekibi, Getafe'ye milli futbolcunun transferinin şartlarını sordu. Uygun zeminin sağlanması durumunda Enes Ünal'ın transferi gerçekleşecek.


İlk kez gündeme geldi: EMEKLİ MAAŞI ZAM FARKI için 15 gün detayı! İmza askıda kaldı, Resmi Gazete bekleniyorÖnceki Haber

İlk kez gündeme geldi: EMEKLİ MAAŞI ZAM...

Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri AŞ ve Bor Şeker AŞ halka arz oluyorSonraki Haber

Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolo...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!