Gelecek Partisinden, AK Parti'ye cevap

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gelecek Partisinden, AK Parti'ye cevap
AK Parti İl Başkanı Naim Makas'ın, Gaziantep-Çanakkale uçak seferleri üzerinden Şahinbey Belediyesinin hedef alındığı, kentteki bazı siyasetçilerin de buna alet olduğu yönündeki açıklamasına Gelecek Partisinden cevap geldi.

Gelecek Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Yiğit Akkoyun'un, AK Parti İl Başkanı Naim Makas'ın sözlerine cevap niteliğindeki, "Sizler de lütfen insan hayatını itibarsızlaştırmayın" başlıklı açıklaması şu şekilde:

"AK Parti İl Başkanı Sayın Naim Makas, Çanakkale şehitliklerine yapılan geziyi eleştirenleri, itibarsızlaştırma girişiminde bulunmakla suçlamış, üstüne üstlük bizlerin de buna alet olduğunu dile getirmiş. Sayın Başkan bizler halkımıza zarar gelecek herşeyin karşısındayız. Bizler bu gezi programı kaldırılsın bitsin demiyoruz. Şu anda vaka sayılarındaki artışta Gaziantep’in ilk sıralarda yer almasının Çanakkale’de yaşayan vatandaşlarımız için riskli olduğunu söylüyoruz. Ayrıca çıkan görüntülerde de sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı, uçak ve otobüslerdeki sosyal mesafe kuralları ile yüzde 70 kapasiteli çalışma kurallarına da hiçbir şekilde uyulmadığını gördük.

Sayın Başkan dün Çanakkale Araştırma Hastanesinde 55 hasta yatıyorken, bugün bu sayı 80'e yükselmiş ve 5. Servis açılmıştır. Yatan hastaların tümü Korona (Covid-19) hastasıdır!

Şimdi tekrar söylüyoruz, Çanakkale halkının sağlığını itibarsızlaştırmayı lütfen durdurun."


Başkan Makas'tan Gaziantep-Çanakkale uçak seferlerine destekÖnceki Haber

Başkan Makas'tan Gaziantep-Çanakkale uça...

CHP'de Sadık Göğüsgeren krizi: İhraç istemiyle disipline mi sevk edilecek?Sonraki Haber

CHP'de Sadık Göğüsgeren krizi: İhraç ist...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!