Kopenhag, Manu'yu devirdi! A Grubu karıştı! Galatasaray gruptan nasıl çıkar?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kopenhag, Manu'yu devirdi! A Grubu karıştı! Galatasaray gruptan nasıl çıkar?
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta heyecanı dünkü maçlarla sona erdi. Temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Bayern Münih'e 2-1'lik skora mağlup oldu ve 4 puanda kaldı. Cimbom'u da yakından ilgilendiren grubun diğer maçında Manchester United, 2 kez öne geçtiği maçta Kopenhag'a 4-3 mağlup oldu ve gruptaki 3. mağlubiyetini alarak son sırada yer aldı. Peki Galatasaray gruptan nasıl çıkar? İşte o ihtimaller...

Şampyionlar Ligi'nde 4. hafta maçları sona erdi. A Grubu'nda yer alan temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Bayern Münih'e Kane'in golleriyle 2-1'lik skorla mağlup oldu. Grupta 4'te 4 yapan Alman ekibi, lider olarak üst tura çıkmayı garantiledi. Cimbom'un tek golü Bakambu'dan geldi.

KOPENHAG KAZANDI GRUPTA İŞLER KARIŞTI

Grubun diğer mücadelesinde Manchester United, deplasmanda Kopenhag karşısında iki kez öne geçmesine rağmen sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Kırmızı Şeytanlar'ın 3. ve 28. dakikalarda Rasmus Hojlund'un golleriyle 2-0 öne geçtiği mücadelede, Danimarka ekibi 45. dakikada Muhammed Elyounoussi, 45+9. dakikada penaltıdan Diogo Gonçalves ile ağları sarstı ve skoru 2-2'ye getirdi.

KOPENHAG 4 DAKİKADA 2 GOL BULDU

Manchester United, 69. dakikada Bruno Fernandes'in penaltı golüyle yeniden 3-2 öne geçti. Kopenhag ise 83. dakikada Lukas Lerager ve 87. dakikada Roony Bardghji ile fileleri havalandırdı ve karşılaşma, ev sahibi ekibin 4-3 üstünlüğüyle sonuçlandı.

KIRMIZI KART GÖREN RASHFORD G.SARAY MAÇINDA YOK

Manchester United'da Marcus Rashford, rakibine yaptığı faul nedeniyle 42. dakikada doğrudan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

4. maçların ardından grupta 12 puanlı lider Bayern Münih birinci, 4'er puana sahip takımlardan averaj farkıyla Kopenhag ikinci, temsilcimiz Galatasaray üçüncü, 3 puanlı Manchester United ise dördüncü sırada yer aldı.

GALATASARAY GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

4 maçını da kazanan Bayern Münih, 12 puanla gruptan çıkmayı garantileyen ilk takım oldu.

CİMBOM'UN KADER MAÇLARI

Galatasaray gruptaki son iki maçında Manchester United'ı evinde, Kopenhag'ı da deplasmanda mağlup etmesi halinde diğer maçlara bakmaksızın bir üst tura çıkacak.

Kopenhag bir sonraki maçında Bayern Münih'e mağlup olursa, Galatasaray da Manchester United'ı yenerse, Cimbım'a Kopenhag deplasmanında 1 puan da yeterli olacak.

Galatasaray'ın M. United'a yenilmesi halinde ise Kopenhag'ı yenmek ve Manchester United'ın da Bayenr Münih karşısında kaybını beklemek zorunda kalacak. Galatasaray grubu 3. bitirmesi halinde UEFA Avrupa Ligi'ne gidecek.

KALAN MAÇLAR

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kalan maçları ve tarihleri şu şekilde:

29 Kasım Çarşamba - 20.45

Galatasaray - Manchester United (RAMS Park)

12 Aralık Salı - 23.00

Kopenhag - Galatasaray (Parken)

Kaynak: Sabah


Ancelotti, Arda Güler’i neden oynatmadığını açıkladıÖnceki Haber

Ancelotti, Arda Güler’i neden oynatmadığ...

2023 Mustafa V. Koç Spor Ödülü Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu’naSonraki Haber

2023 Mustafa V. Koç Spor Ödülü Busenaz S...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!