Meral Akşener: “Çanakkale Belediyesi’ni alacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meral Akşener: “Çanakkale Belediyesi’ni alacağız”
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Çanakkale Belediyesi’ni alacakları iddiasında bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt ile kamuoyunun karşısına çıkmadan önce basın toplantısı düzenledi.

İYİ Parti Çanakkale İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıda konuşan Akşener iddialı açıklamalarda bulunarak, yerel seçimlerde Çanakkale Belediyesi’ni kazanacaklarını öne sürdü.

Akşener şöyle konuştu:

“Bugün Çanakkale’mizde belediye başkan adayımızı açıklayacağız. İnşallah kendisinin projeleriyle, çalışkanlığıyla da Çanakkale Belediyesi’ni alacağız. Şunu net bir şekilde söyleyeyim, kesinlikle ‘biz daha iyi yaparız’ diyen bir dille gidilecek. Hiçbir yerde bir arkadaşımız, ‘şu partinin belediye başkan adayı şucudur, şu da bucudur, ben de şöyleyim’ demeyecek. ‘Ben Çanakkale’ye daha iyi hizmet edeceğim, Çanakkale’de emekli ağırlıklı bir nüfus var. Onların hayatını çok kolaylaştıracağım. Çanakkale’yi yerli, yabancı turistin gelip para harcadığı, mümkünse konakladığı ve başkalarına anlattığı bir şehir haline getireceğim. İşsizine istihdam yaratacağım. Bu şehirde gençlerin umutlarını yeniden canlandıracağım. Başka şehirlere ya da başka ülkelere gitmelerinin dışına çıkartacağım’ diyecek bir projeler zinciri üzerinden çalışacak bir arkadaşımızı bugün belediye başkan adayı olarak ilan edeceğiz. Allah inşallah utandırmasın.”


Çanakkale Tarihi Alan, uluslararası bir organizasyona daha ev sahipliği yapacakÖnceki Haber

Çanakkale Tarihi Alan, uluslararası bir...

İrfan Mutluay aday adaylığını açıklayacakSonraki Haber

İrfan Mutluay aday adaylığını açıklayaca...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!