Muammer Barışkan: “Kepez’in sorunlarını çözecek inancımız var”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muammer Barışkan: “Kepez’in sorunlarını çözecek inancımız var”
CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Muammer Barışkan, adaylık dosyasını Merkez İlçe Başkanlığı’na teslim ederek aday adaylığını resmen ilan etti.

Partisinin merkez ilçe binasında düzenlenen basın açıklamasıyla CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adaylığını ilan eden Barışkan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Gerek emek mücadelesinin gerek siyasal alanın içerisinde bir sıra neferi ve yönetimlerinde yer alan bir yoldaşınız olarak, aynı zamanda 20 yılı aşkın süre içerisinde Kepez beldemizde sosyal hayatı biraz daha canlı tutmaya ve güzelleştirmeye yönelik çaba harcayan bir esnaf olarak Kepez Belediye Başkanlığı aday adaylığı için partim Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığımıza başvuru yapmış bulunmaktayım.

Ülkemiz için gelecek süreç içerisinde de çok önemli olan yerel seçim süreci sathına giriyoruz. Bu seçim sonuçları kuşkusuz önümüzdeki dönem ülke siyasetinin şekillenmesinde yeni bir yol açacağı gibi aynı zamanda yerel ve yerinden demokrasinin de önemini ortaya koyacağı, giderek merkezileşen ve yerel inisiyatifi yok sayan mekanizmanın kırılması bakımından önemlidir.

Tekçi yönetim anlayışından, birlikte karar alma ve halk için halkla beraber anlayışı ile sorgulanabilen, eleştirilebilen ve özeleştiri yapabilen, yönetmek için değil birlikte daha güzeli daha iyiyi başarabilmek için, alanında uzman bir ekiple yan yana, omuz omuza daha yaşanılabilir bir Kepez yaratabilme adına yola hep beraber çıktık.

Bugüne kadar Kepez için emek harcayan tüm belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, muhtarlıklarımıza şükranlarımızı sunuyor ve diyoruz ki ‘geçmişe dair sözümüz değil, geleceğe dair hep birlikte gerçekleştireceğimiz hayallerimiz var.’

Evet, her kent gibi sorunlarımız var. Bu sorunları çözecek inancımız da var. Kepez olarak güzeliz ve diyoruz ki, ‘Daha da güzelleşmeye var mıyız!’”


Biga Adaspor’un acı kaybı: Genç futbolcu amansız hastalığa yenik düştüÖnceki Haber

Biga Adaspor’un acı kaybı: Genç futbolcu...

CHP’li Güneşhan: “Yurtlarda insani koşullar sağlanmalı”Sonraki Haber

CHP’li Güneşhan: “Yurtlarda insani koşul...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!