Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu başladı! KPSS 2024/4 tercihleri ÖSYM sayfasında... (BAŞVURU EKRANI)

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu başladı! KPSS 2024/4 tercihleri ÖSYM sayfasında... (BAŞVURU EKRANI)
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı için ÖSYM üzerinden yapılacak KPSS 2024/4 tercih başvurusu başladı. Branş dağılımı içerisinde mühendis, güvenlik görevlisi ve büro personelinin de bulunduğu Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı için başvuru 31 Ocak 2024 ile 7 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılabilecek. Tercihler, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden KPSS-2024/4 Tercih kılavuzu kurallarına göre gerçekleştirilecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın sözleşmeli personel pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacak. Adaylar, KPSS-2024/4 tercihleri üzerinden başvurusunu gerçekleştirecek.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI

KPSS 2024/3 ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI ÖSYM AİS’TE

KPSS-2024/4 Tarım ve Orman Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına tercih işlemleri 31 Ocak 2024 Çarşamba günü başladı. Tercihler 7 Şubat 2024 Çarşamba gününe dek http://ais.osym.gov.tr ‘den yapılabilecek.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BRANŞ DAĞILIMI

KPSS-2024/4 Tarım ve Orman Bakanlığının sözleşmeli pozisyonları için personel alımı branş dağılımı şu şekilde;

Ortaöğretim mezunları için; Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Destek Personeli (Şoför), Destek Personeli (Temizlik Görevlisi)

Önlisans mezunları için; Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Silahlı), Orman Muhafaza Memuru, Destek Personeli (Şoför), Büro Personeli, Laborant, Gemi Adamı

Lisans mezunları için; Mühendis (Ziraat), Mühendis (Bitki Koruma), Mühendis (Gıda), Mühendis (Su Ürünleri), Mühendis (Balıkçılık Teknolojisi), Mühendis (Orman), Mühendis (Harita), Mühendis (Bilgisayar), Mühendis (İnşaat), Mühendis (Kimya), Biolog, Veteriner Hekim, Büro Personeli

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI KPSS-2024/4 TERCİH KILAVUZU

ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Tercih işlemleri, KPSS-2024/4 Tercih Kılavuzu kurallarına göre ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

KPSS-2024/4 TERCİH ÜCRETİ NE KADAR?

ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımının gerçekleştirileceği KPSS-2024/4 Tercih işlemleri için tercih ücreti olarak 80 Lira tercih ücreti ödenecek.


Fas kupaya veda etti: Hakim Ziyech dönüyorÖnceki Haber

Fas kupaya veda etti: Hakim Ziyech dönüy...

Yunus Akgün gollerini sürdürüyorSonraki Haber

Yunus Akgün gollerini sürdürüyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!