Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti'de üç ilçe başkanı belli oldu

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.07.2020 - 23:30, Güncelleme: 07.07.2020 - 23:30
 

AK Parti'de üç ilçe başkanı belli oldu

AK Parti'de Bayramiç, Biga ve Ayvacık İlçe Başkanları belli oldu.

Bayramiç İlçe Başkanlığı görevine ilçenin önceki dönem belediye başkanı Sadettin Arslan atanırken, Biga İlçe Başkanlığına Hasan Sepici, Ayvacık İlçe Başkanlığına ise Nazmi Tok atandı. AK Parti İl Başkanı Naim Makas söz konusu atamaları şu sözlerle duyurdu: "Genel Merkez Teşkilat İşleri Başkanlığı'mızda yapılan istişareler sonucunda; Bayramiç İlçe Başkanlığı görevine geçmiş dönemde de ilçe başkanlığı yapmış ve önceki dönem Bayramiç Belediye Başkanlığı görevini yapmış olan Sn. Saadettin ARSLAN atanmıştır. Biga İlçe Başkanlığı görevine Partimiz Biga İlçe ana kademe ve gençlik kolları kademesinde de görev almış Veteriner Hekim Sn. Hasan SEPİCİ atanmıştır. Ayvacık İlçe Başkanlığı görevine teşkilatımızda çeşitli görevlerde bulunmuş ve halihazırda Ayvacık Belediye meclis üyemiz olan süt ve süt ürünleri üzerine ticaret yapan Sn. Nazmi TOK atanmıştır. Başkanlarımıza şimdiden görevlerinde muvaffakiyetler diliyoruz. İnşallah bu süreci tam bir dayanışma içinde başarıyla yürüteceğimize inancım tamdır."
AK Parti'de Bayramiç, Biga ve Ayvacık İlçe Başkanları belli oldu.

Bayramiç İlçe Başkanlığı görevine ilçenin önceki dönem belediye başkanı Sadettin Arslan atanırken, Biga İlçe Başkanlığına Hasan Sepici, Ayvacık İlçe Başkanlığına ise Nazmi Tok atandı.

AK Parti İl Başkanı Naim Makas söz konusu atamaları şu sözlerle duyurdu:

"Genel Merkez Teşkilat İşleri Başkanlığı'mızda yapılan istişareler sonucunda;

Bayramiç İlçe Başkanlığı görevine geçmiş dönemde de ilçe başkanlığı yapmış ve önceki dönem Bayramiç Belediye Başkanlığı görevini yapmış olan Sn. Saadettin ARSLAN atanmıştır.

Biga İlçe Başkanlığı görevine Partimiz Biga İlçe ana kademe ve gençlik kolları kademesinde de görev almış Veteriner Hekim Sn. Hasan SEPİCİ atanmıştır.

Ayvacık İlçe Başkanlığı görevine teşkilatımızda çeşitli görevlerde bulunmuş ve halihazırda Ayvacık Belediye meclis üyemiz olan süt ve süt ürünleri üzerine ticaret yapan Sn. Nazmi TOK atanmıştır.

Başkanlarımıza şimdiden görevlerinde muvaffakiyetler diliyoruz. İnşallah bu süreci tam bir dayanışma içinde başarıyla yürüteceğimize inancım tamdır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.