Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Uygun: “Engelli vatandaşlarımızın yaşadıkları sıkıntılarla yüzleşmemiz gerekir”

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.05.2022 - 15:57, Güncelleme: 10.05.2022 - 15:57
 

Başkan Uygun: “Engelli vatandaşlarımızın yaşadıkları sıkıntılarla yüzleşmemiz gerekir”

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, bu haftanın engelli insanları anlayabilmek ve sorunlarına dikkat çekebilmek açısından önemli olduğunu belirtti.

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. Engellilerle ilgili farkındalık yaratması açısından bu haftanın önemine vurgu yapan Başkan Uygun mesajında şunları kaydetti: “Birleşmiş Milletler'e üye 156 ülkede aynı tarihlerde kutlanan bu özel haftada, engelli vatandaşlarımızın sorunlarını aşmak için harekete geçmek ve yaşadıkları sıkıntılarla yüzleşmemiz gerekir. Bizler yönetici olarak engelli vatandaşların hayat içerisinde kendilerini rahat ve özgür hissetmelerine olanak sağlamalıyız. Bu haftanın engelli insanları anlayabilmek ve sorunlarına dikkat çekebilmek açısından önemli bir tarafı var. Bizler halkımıza hizmet sunarken engelliler için pozitif ayrımcılığın esas alınması gerektiğinin farkında olmalıyız. Karşılaştıkları sorunlar sadece engellilerin değil, hepimizin sorunudur. Tüm engelli vatandaşlarımızın yaşadıkları problemlerin aşılması noktasında daha hassas olunması gerektiğine inanıyor, engellerin ortadan kalktığı bir dünya temennisiyle saygılarımı sunuyorum.”
10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, bu haftanın engelli insanları anlayabilmek ve sorunlarına dikkat çekebilmek açısından önemli olduğunu belirtti.

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. Engellilerle ilgili farkındalık yaratması açısından bu haftanın önemine vurgu yapan Başkan Uygun mesajında şunları kaydetti:

“Birleşmiş Milletler'e üye 156 ülkede aynı tarihlerde kutlanan bu özel haftada, engelli vatandaşlarımızın sorunlarını aşmak için harekete geçmek ve yaşadıkları sıkıntılarla yüzleşmemiz gerekir. Bizler yönetici olarak engelli vatandaşların hayat içerisinde kendilerini rahat ve özgür hissetmelerine olanak sağlamalıyız. Bu haftanın engelli insanları anlayabilmek ve sorunlarına dikkat çekebilmek açısından önemli bir tarafı var. Bizler halkımıza hizmet sunarken engelliler için pozitif ayrımcılığın esas alınması gerektiğinin farkında olmalıyız. Karşılaştıkları sorunlar sadece engellilerin değil, hepimizin sorunudur. Tüm engelli vatandaşlarımızın yaşadıkları problemlerin aşılması noktasında daha hassas olunması gerektiğine inanıyor, engellerin ortadan kalktığı bir dünya temennisiyle saygılarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.