Biga’da tarihi eser kaçakçılığı operasyonu

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2022 - 17:52, Güncelleme: 25.11.2022 - 17:52
 

Biga’da tarihi eser kaçakçılığı operasyonu

Çanakkale’nin Biga ilçesinde jandarma bir adrese düzenlediği tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda tarihi eser niteliğinde malzeme ele geçirdi.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tarihi eser kaçakçılığıyla mücadele kapsamında, Biga ilçesinde bir adrese operasyon düzenledi. Operasyonda, 32 adet muhtelif cins sikke, 23 adet metal ve taş obje, 3 adet kurşun mühür, 2 adet detektör ve ekipmanı, 1 adet mini detektör ele geçirildi. Gözaltına alınan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.    
Çanakkale’nin Biga ilçesinde jandarma bir adrese düzenlediği tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda tarihi eser niteliğinde malzeme ele geçirdi.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tarihi eser kaçakçılığıyla mücadele kapsamında, Biga ilçesinde bir adrese operasyon düzenledi. Operasyonda, 32 adet muhtelif cins sikke, 23 adet metal ve taş obje, 3 adet kurşun mühür, 2 adet detektör ve ekipmanı, 1 adet mini detektör ele geçirildi.

Gözaltına alınan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.