Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çanakkale’de yılın ilk karı Kazdağları’na düştü

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2021 - 14:55, Güncelleme: 01.12.2021 - 14:55
 

Çanakkale’de yılın ilk karı Kazdağları’na düştü

Çanakkale’nin Çan ve Yenice ilçeleri ile Balıkesir’in Edremit ilçesi arasında bulunan Kazdağları’na yılın ilk karı yağdı.

Çan ilçesinin Terzialan beldesinden Kazdağları’ndaki Dedekule mevkiine araçlarıyla çıktıklarında yoğun kar yağışı ile karşılaştıklarını söyleyen Çakmakçayır Muhtarı Turhan Çetin, “Arkadaşlar yılın ilk kar yağışını sevinçle karşıladı. Terzialan Dedekule mevkiindeyiz. Yoğun kar yağışı devam ediyor. Bütün dostlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. Kaynak: İHA
Çanakkale’nin Çan ve Yenice ilçeleri ile Balıkesir’in Edremit ilçesi arasında bulunan Kazdağları’na yılın ilk karı yağdı.

Çan ilçesinin Terzialan beldesinden Kazdağları’ndaki Dedekule mevkiine araçlarıyla çıktıklarında yoğun kar yağışı ile karşılaştıklarını söyleyen Çakmakçayır Muhtarı Turhan Çetin, “Arkadaşlar yılın ilk kar yağışını sevinçle karşıladı. Terzialan Dedekule mevkiindeyiz. Yoğun kar yağışı devam ediyor. Bütün dostlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.