ÇTSO’da Çanakkale’nin turizm potansiyeli masaya yatırıldı

EKONOMİ 10.03.2026 - 20:27, Güncelleme: 10.03.2026 - 20:27
 

ÇTSO’da Çanakkale’nin turizm potansiyeli masaya yatırıldı

TÜRSAB Çanakkale – Balıkesir Bölge Temsil Kurulu Başkanı Fatih Ergün, Onur Toran Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi sahibi Onur Toran, Hello Turizm Seyahat Acentesi Genel Müdürü ve Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Derneği Başkanı Emin Çakmak ile beraberindeki heyet Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu. “TURİZMDE İŞ BİRLİKLERİNİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN BİR ARAYA GELDİK” Ziyaret hakkında bilgi veren Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik; “Çanakkale’nin turizm potansiyelini daha etkin bir şekilde değerlendirmek, bölgesel iş birliklerini geliştirmek üzerine kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdik. Bizler Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak, turizm sektörünün paydaşlarıyla yakın iletişim içinde olmayı ve şehrimizin ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlamayı sürdüreceğiz. Denizimizden daha fazla yararlanmak, yurtdışı bağlantılarını artırmak üzere görüş alışverişinde bulunduk” dedi.
TÜRSAB Çanakkale – Balıkesir Bölge Temsil Kurulu Başkanı Fatih Ergün, Onur Toran Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi sahibi Onur Toran, Hello Turizm Seyahat Acentesi Genel Müdürü ve Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Derneği Başkanı Emin Çakmak ile beraberindeki heyet Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

“TURİZMDE İŞ BİRLİKLERİNİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN BİR ARAYA GELDİK”

Ziyaret hakkında bilgi veren Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik; “Çanakkale’nin turizm potansiyelini daha etkin bir şekilde değerlendirmek, bölgesel iş birliklerini geliştirmek üzerine kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdik. Bizler Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak, turizm sektörünün paydaşlarıyla yakın iletişim içinde olmayı ve şehrimizin ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlamayı sürdüreceğiz. Denizimizden daha fazla yararlanmak, yurtdışı bağlantılarını artırmak üzere görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.