‘Getir Market’ heyetinden, ÇTSO Başkanı Semizoğlu’na ziyaret
‘Getir Market’ heyetinden, ÇTSO Başkanı Semizoğlu’na ziyaret
‘Getir Market’ yöneticilerinden oluşan heyet, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret etti.
‘Getir Market’ yöneticilerinden oluşan heyet, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret etti.
Getir Market Su İçecek ve Süt Ürünleri Satın Alma, Satış ve Pazarlama Grup Müdürü Maral Haçikoğlu Melkonyan, Satın Alma, Satış ve Pazarlama Müdürü Şevket Uludağ, Satın Alma, Satış ve Pazarlama Yöneticisi Ayşe Nur Daş, Satın Alma Satış ve Pazarlama Uzmanı Osman Özata, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret etti.
Ziyarette Genel Sekreter Sema Sandal da hazır bulundu.
ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyaret hakkında bilgi veren Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, “Getir Market yetkilileriyle gerçekleştirdiğimiz görüşmede; yerel üretimin ulusal dağıtım ağlarında daha etkin yer bulması, lojistik süreçlerde verimliliğin artırılması ve sürdürülebilir ticaret modelleri üzerine kapsamlı bir değerlendirme gerçekleştirdik. Yerel üreticilerimizin büyük ölçekli perakende platformlarıyla buluşmasını, İlimiz ekonomisinin sürdürülebilir büyümesi ve üyelerimizin ticari kapasitesinin geliştirilmesi açısından son derece kıymetli buluyoruz. Çanakkale iş dünyasının rekabetçiliğini artıracak, katma değerli üretimi teşvik edecek ve yerel markalarımızın görünürlüğünü güçlendirecek her türlü iş birliğine açık olduğumuzu özellikle ifade etmek isterim. Ziyaretleri için ediyorum” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
