Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Övgün Ahmet Ercan: "Büyük Marmara Depremi, Tekirdağ'da olacak!"

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2020 - 13:42, Güncelleme: 19.11.2020 - 13:42
 

Övgün Ahmet Ercan: "Büyük Marmara Depremi, Tekirdağ'da olacak!"

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Marmara Bölgesi’nde beklenen büyük depremin merkezinin Tekirdağ olacağını öne sürdü. Ercan, "Depremin yıkım kuvveti de 9 olacaktır" dedi.

Övün Ercan, katıldığı bir söyleşide, Marmara Bölgesi'nde beklenen büyük depreme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Büyük depremin merkezinin Tekirdağ olacağını öne süren Ercan, "Kimse Tekirdağ depreminden söz etmiyor, herkes 'İstanbul' diyor. Oysaki büyük deprem Tekirdağ’da olacak. Marmara Ereğlisi’nin beklediği depremin yıkım kuvveti de 9 olacaktır" dedi. Büyük Marmara Depremi'nin, Tekirdağ başta olmak üzere bölgedeki tüm kentlerin ortak depremi olacağını öne süren Ercan şöyle konuştu: "Marmara Ereğlisi’nin önünde olacak deprem hem Tekirdağ, Çanakkale, İstanbul, Balıkesir, Bursa, Yalova hem de Kocaeli’nin depremidir. Nasıl onların depremi bizi etkilediyse bizim depremimiz de buraları etkileyecektir. Demek ki bu hazırlık sadece Tekirdağ’da değil bu saydığım illerin tamamında yapılmalıdır."  
Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Marmara Bölgesi’nde beklenen büyük depremin merkezinin Tekirdağ olacağını öne sürdü. Ercan, "Depremin yıkım kuvveti de 9 olacaktır" dedi.

Övün Ercan, katıldığı bir söyleşide, Marmara Bölgesi'nde beklenen büyük depreme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Büyük depremin merkezinin Tekirdağ olacağını öne süren Ercan, "Kimse Tekirdağ depreminden söz etmiyor, herkes 'İstanbul' diyor. Oysaki büyük deprem Tekirdağ’da olacak. Marmara Ereğlisi’nin beklediği depremin yıkım kuvveti de 9 olacaktır" dedi.

Büyük Marmara Depremi'nin, Tekirdağ başta olmak üzere bölgedeki tüm kentlerin ortak depremi olacağını öne süren Ercan şöyle konuştu:

"Marmara Ereğlisi’nin önünde olacak deprem hem Tekirdağ, Çanakkale, İstanbul, Balıkesir, Bursa, Yalova hem de Kocaeli’nin depremidir. Nasıl onların depremi bizi etkilediyse bizim depremimiz de buraları etkileyecektir. Demek ki bu hazırlık sadece Tekirdağ’da değil bu saydığım illerin tamamında yapılmalıdır."


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.