Başkan Öz, minik zabıtalarla denetimde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Öz, minik zabıtalarla denetimde
Çan Belediyesi, Zabıta Haftasında farkındalık yaratmak için minik zabıta ekibi kurarak iş yerlerine koronavirüs tedbirleri ve sosyal mesafe uyarı broşürü dağıttı.

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz ve belediye zabıta ekipleriyle birlikte minik zabıtalar 1-7 Eylül Zabıta haftası dolayısıyla ilçede denetimlerde bulunarak vatandaşları ve iş yeri çalışanlarını maske takılması ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyardılar ve tedbirlere yönelik hazırlanan broşürleri dağıttılar.

Minik zabıtalar, iş yeri çalışanlarının büyük ilgisiyle karşılaşırken, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, ‘’1-7 Eylül haftası tüm Türkiye’de Zabıta Haftası olarak kutlanıyor. Bizde Çan Belediyesi olarak bir farkındalık yaratmak istedik. Minik zabıta ekibimizi kurarak esnaflarımızı ziyaret ettik. Bir pandemi süreci yaşıyoruz. Pandemide alınması gereken tedbirleri hazırlamış olduğumuz broşürleri minik zabıtalarımız aracıyla esnaflarımıza dağıttık. Hijyen kuralları tedbirlerinin alınması konusunu da minik zabıta ekibimiz halkımıza hatırlatmış oldu. Bizler de bu şekilde bir farkındalık yaratmak istedik’’ dedi.


Özgür Ceylan'ın acı günüÖnceki Haber

Özgür Ceylan'ın acı günü

Çanakkaleli sporcu Türkiye şampiyonu olduSonraki Haber

Çanakkaleli sporcu Türkiye şampiyonu old...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!