Başkan Yüksel müjdeyi verdi: Ezine’de çileye dönüşen o sorun çözülüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel müjdeyi verdi: Ezine’de çileye dönüşen o sorun çözülüyor
Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, bölgedeki araç yoğunluğundan dolayı vatandaşlar için çileye dönüşen Seferşah Mahallesi Kocahendek Kavşak Bağlantı Yolu çalışmalarının bu hafta içerisinde başlayacağı müjdesini verdi.

Başkan Yüksel söz konusu çalışmaya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ezine’mizin önemli sorunlarından biri haline gelen Akköy yol güzergahının hem askeriye alanından önce şehir girişinin olmaması hem de çocuklarını okuldan almaya gelen ailelerin bölgede yoğun araç trafiği oluşturmasından dolayı zorluk çekmesi çile haline gelmişti.

2. Geçiş Kavşak Yapımı konusundaki taleplerimiz Karayolları Genel Müdürlüğümüz ve Karayolları 14. Bölge Müdürlüğümüz tarafından projelendirilerek onaylandı.

Ezine Seferşah Mahallesi Kaymakamlık Lojmanı önü (Kocahendek / Akköu Yolu) kavşak bağlantı yolu çalışmaları bu hafta içerisinde başlıyor.

Yeni bağlantı ve geçiş noktasıyla, Ezine’mizin ekonomisine can veren bir cadde ve güvenli bir geçiş güzergahı daha Ezine’mize, hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.

Çanakkale’mizin ve bölgemizin parlayan yıldızı, peynirin başkenti Ezine’miz ve hemşehrilerimiz için canla başla, gece-gündüz, hafta sonu demeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”


MHP, Eceabat adayını açıkladıÖnceki Haber

MHP, Eceabat adayını açıkladı

İl Emniyet Müdürü Arıcı’dan suçlulara gözdağı: “Çanakkale’de ellerini kollarını sallaya sallaya gezemeyecekler”Sonraki Haber

İl Emniyet Müdürü Arıcı’dan suçlulara gö...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!