Başkan Yüksel'den çok konuşulacak iddia... Ezine'deki bu iki kişi kim?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel'den çok konuşulacak iddia... Ezine'deki bu iki kişi kim?
Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, dün akşam sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Devletin maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara yaptığı 1000 TL'lik pandemi sosyal yardım desteğinden yararlanmak için, ihtiyaçları olmadığı halde biri kadın kolları başkanı, diğeri belediye meclis üyesi iki kişinin başvuru yaptığını öne süren Başkan Yüksel, "Devletin sistemini mi deniyorsunuz? Yoksa garibanın hakkına göz mü dikiyorsunuz" sözleriyle tepkisini ortaya koydu. Başkan Yüksel'in şoke eden iddiasının ardından Ezine'deki bu iki ismin kim oldukları merak konusu oldu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için 1000 TL'lik sosyal destek programında başvurular devam ederken Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel tartışma yaratacak bir iddiada bulundu.

Başkan Yüksel'in iddiasına göre, Ezine'de bir partinin ilçe kadın kolları başkanı ile belediye meclisi üyesi iki kişi, maddi ihtiyaçları olmadıkları halde bu yardımdan faydalanmak için başvuru yaptı.

"GARİBANIN HAKKINA GÖZ MÜ DİKİYORSUNUZ?"

Başkan Yüksel, sosyal medya hesabından isim vermeden yaptığı paylaşımla söz konusu iki kişiye tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

"Pandemi yardımı için koşturan onlarca insan var iken onlarca insan Vakıftan destek beklerken Kadın kolları Başkanı ve Meclis üyesi... Devletin sistemini mi deniyorsunuz? Yoksa garibanın hakkına göz mü dikiyorsunuz?"

KİM BU İKİ KİŞİ?

Başkan Yüksel'in şoke eden iddiasının ardından Ezine'deki bu iki ismin kimlikleri merak konusu oldu.

İlk iddialar her iki ismin de CHP çatısı altında siyaset yaptıkları yönünde.

Anahtar Kelimeler:
Sıcaklıklar 10-15 derece birden düşüyor, yağış geliyor!Önceki Haber

Sıcaklıklar 10-15 derece birden düşüyor,...

Gelibolu'da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltıSonraki Haber

Gelibolu'da uyuşturucu operasyonu: 2 göz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!