Belediye Meclisinde koronavirüs çıktı... Toplantıya katılan herkes karantinaya alındı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye Meclisinde koronavirüs çıktı... Toplantıya katılan herkes karantinaya alındı!
Çanakkale Belediye Meclis Üyesi CHP Grup Başkanvekili Erdal Gezen'in koronavirüs testi pozitif çıktı. CHP'li Gezen, 3 Eylül günü yapılan Belediye Meclis Toplantısında katıldığı için Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın yanı sıra tüm meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve toplantıya katılan gazeteciler tedbir amaçlı karantinaya alındı.

Aynalı Pazar Gazetesi'nin haberine göre, Çanakkale Belediye Meclis Üyesi CHP Grup Başkanvekili Erdal Gezen'in koronavirüs testi pozitif çıktı.

Gezen'in geçtiğimiz günlerde Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde katıldığı bir düğünde virüs kaptığı ihtimali üzerinde duruluyor.

3 Eylül tarihindeki belediye meclis toplantısına katılan Gezen'in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan dahil, tüm meclis üyeleri, birim müdürleri, şefler ve toplantıyı takip eden gazeteciler tedbir amaçlı karantinaya alındı.

ÜLGÜR GÖKHAN DOĞRULADI

Aynalı Pazar Gazetesine konuşan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan iddiaları doğrularken, "Üzücü bir durumla karşı karşıyayız. CHP'li arkadaşımızın Burhaniye'de katıldığı bir düğünde virüs kaptığı tahmin ediliyor. Ardından da meclis toplantısına katıldı. Burada temas ettiği ve aynı ortamda bulunan herkesi Sağlık İl Müdürlüğü ekipleri tedbiren karantinaya alacaklar. Ben dün tesadüfen test yaptırmıştım, testimin sonucu negatif çıkmıştı. Ama yine de kuluçka evresini düşünerek önümüzdeki Salı gününe kadar hepimizi eve gönderecekler ve takip altında tutulacağız" dedi.


Toplu taşımada ayakta yolcu almak artık yasak!Önceki Haber

Toplu taşımada ayakta yolcu almak artık...

Bülent Turan: “İki kulenin birbirine bağlanması çalışmaları başladı”Sonraki Haber

Bülent Turan: “İki kulenin birbirine bağ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!