Çan Belediyesinden örnek dayanışma: Kurban payları ihtiyaç sahibi 650 aileye ulaştırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çan Belediyesinden örnek dayanışma: Kurban payları ihtiyaç sahibi 650 aileye ulaştırıldı
Çan’da hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya devam eden Çan Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların aşevine bağışladıkları kurban paylarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. İlçedeki “kardeşlik payı” toplamda 650 ihtiyaç sahibi ailenin yüzünü güldürdü.

İmkanı olan vatandaşların kurban paylarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için başlattıkları “Kardeşlik Payı” çağırısına verilen destekten duyduğu mutluluğu ifade eden Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, belediyeye ait tesiste hijyenik koşullarda paketlenen kurban paylarının toplamda 650 aileye ulaştırıldığını bildirdi.

"YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Dayanışmanın çok önemli olduğunu vurgulayan ve Aşevine toplamda 1200 kilogram kurban eti ulaştığını aktaran Başkan Öz, “Kurban Bayramı öncesi imkanı olan vatandaşlarımıza, kurban paylarını ihtiyaç sahiplerine dağıtmak niyetiyle bir çağrı yapmıştık. Hemşehrilerimiz çağrımızı cevapsız bırakmadı. Çan Belediyesi olarak, Kurban Bayramı'nda Çan Halkının "Kardeşlik Payı" göstergesi kurban paylarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak vatandaşlarımızın sofrasına aş ediyoruz. Yardımlaşma ve dayanışma duyarlılığını bir kez daha gösteren Çan Halkına teşekkür ediyoruz" dedi.


 

Anahtar Kelimeler:
Şahin Aygül: "İmamlar, cami derneklerinin tutumundan rahatsız"Önceki Haber

Şahin Aygül: "İmamlar, cami derneklerini...

İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasında üç Çanakkale firmasıSonraki Haber

İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralam...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!