Çanakkale seçmeninin iradesini hedef alan İYİ Partili Uz’a tepki!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale seçmeninin iradesini hedef alan İYİ Partili Uz’a tepki!
İYİ Parti Çanakkale İl Disiplin Kurulu Başkanı İrfan Uz’un, Çanakkale’de kaybedilen seçim sonrası seçmen iradesini hedef alan paylaşımı vatandaşlardan tepki çekti.

31 Mart Yerel Seçimleri, Çanakkale’de CHP’nin zaferiyle sonuçlandı.

Geçerli oyların yüzde 39,70’ini alan Muharrem Erkek, Çanakkale’nin yeni belediye başkanı seçildi.

İYİ Parti’nin adayı Burak Kunt ise yüzde 36,89’luk oy oranıyla ikinci sırada kaldı.

“TRAMVAY BEKLEMEYİ DEĞİL, Ç3 BEKLEMEYİ TERCİH ETTİNİZ”

İYİ Parti’nin Çanakkale merkezde kaybettiği seçim sonrası, partinin İl Disiplin Kurulu Başkanı İrfan Uz kişisel sosyal medya hesabından, “Tramvay beklemeyi değil, Ç3 beklemeyi tercih ettiniz. Aynı tas, aynı hamam devam” şeklinde paylaşım yaptı.

Aynı zamanda İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz’un kardeşi olan İrfan Uz’un adeta kent seçmeninin iradesini hedef aldığı bu paylaşım vatandaşlardan tepki çekti.

“EN BÜYÜK SORUNUNUZ KİBİR!!!”

Bir vatandaş, İYİ Partili Uz’un paylaşımına, “İşte en büyük sorununuz kibir!!! Bu yüzden Ç3’ü tercih etmiş olabilir miyiz sizce? Bir siyasetçi olarak en önemlisi insan olarak sizden tercihlere saygı duymanızı beklerdim. Unutmayınız ki bu seçmen genel ve yerel seçimlerde tekrar sandığı gidecek!!! Üslup gerçekten çok önemlidir..” sözleriyle tepki gösterdi.

“ÇANAKKALE HALKINDAN ÖZÜR DİLEYİN”

Başka bir vatandaş, “Haddinizi bilin. Kazanan Türkiye, CHP değil. Bunu beyninize sokun. İyi Parti Atatürk'ün ilkeleri ile giden insanlara hakaret etmeden çalışmalarını sürdüren değerli belediye başkan adayları ile yola çıktı. Yıllardır esaret altında kalan vatandaşlar AKP iktidarına kırmızı kartı verdi. Halk sadece işi şansa bırakmak istemedi bazı yerlerde. Şu an yaptığınız kafatasçılık ve bu yaptığınız sadece sizlere zarar verir.İyi Parti’ye CHP'li birçok insan oy verdi. Çanakkale’de, başka yerlerde İyi Parti ve başka parti mensubu kişiler CHP'yi destekledi. Siz hiçbir şeyin farkında değilsiniz belki ama halk farkında. O yüzden sizi kınıyorum. Bence Çanakkale halkından özür dileyin. Kısacası aldığınız oy sadece CHP'li olanlara ait değil!” ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

“CENAZENİZE GELMEYECEK SİYASETÇİLER İÇİN…”

Bir diğer vatandaşın ise tepkisi şu şekildeydi:

“Değerli arkadaşlar siz vatan millet adına değil olayları siyaseti tamamen şahsileştirmiş kişileştirmişsiniz. Bunu unutmayın. Cenazenize gelmeyecek siyasetçiler için tabutunuzu taşıyacak dostlarınızı kırmayın!..”


AK Partili Gider’den manidar paylaşım!Önceki Haber

AK Partili Gider’den manidar paylaşım!

Dumlupınar şehitleri anıldıSonraki Haber

Dumlupınar şehitleri anıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!