Ezine’de ‘depremzedeyim’ diyerek vatandaşları alacaklı bıraktı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ezine’de ‘depremzedeyim’ diyerek vatandaşları alacaklı bıraktı!
Çanakkale’nin Ezine ilçesinde kendini depremzede olarak tanıtan ve tamirci dükkanı açan M.M.S isimli bir kişi, iş yaptığı kişilere borcunu ödemeyince, alacaklılar soluğu karakolda aldı. M.M.S’nin iş yeri ise, çalışma ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürlendi.

Polise giderek şikayetçi olan bir vatandaş ifadesinde, kendini depremzede olarak tanıtan ve motosiklet tamir dükkanı açan M.M.S’ye sattığı malzemelerin parasını alamadığını, bunun üzerine icra takibi başlattığını, M.M.S’nin iş yaptığı kişilerde güven oluşturmak için adını vererek nüfuzunu kullanmaya çalıştığını, güvenlerini kazandıktan sonra onları da mağdur ettiğini dile getirdi.

Polise bilgi veren bir başka vatandaş ise, tamir için götürdüğü motosikletinin başka birine satışı için M.M.S ile anlaştıklarını, ancak satış yapıldıktan sonra motosiklet satışından gelen paranın M.M.S tarafından kendisine verilmediğini belirtti.

Öte yandan M.M.S’nin ‘dükkan açacağım’ diyerek temin ettiği malzemelerin ücretini ödemediği ve bu malzemeleri de başkalarına sattığı öğrenildi.

İŞ YERİ RUHSATI YOKMUŞ!

Vatandaşlardan belediye ve kolluk kuvvetlerine yapılan şikayetler sonucu Ezine Belediyesi zabıta ekiplerince yapılan denetimde, M.M.S’nin açtığı iş yerinin çalışma ruhsatının olmadığı ve bu nedenle mühürlendiği öğrenildi.


Başkan Makas’ın Anafartalar Zaferi mesajıÖnceki Haber

Başkan Makas’ın Anafartalar Zaferi mesaj...

AK Partili Gider: “Milletimizi dün olduğu gibi, bugün de, yarın da hiçbir kuvvet yıldıramayacaktır”Sonraki Haber

AK Partili Gider: “Milletimizi dün olduğ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!