Kemel köyündeki yangın kontrol altına alındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kemel köyündeki yangın kontrol altına alındı
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çanakkale merkeze bağlı Kemer köyünde çıkan orman yangının kontol altına alındığını bildirdi.

Bakan Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Çanakkale Kemel köyünde çıkan orman yangını, kahramanlarımızın çok hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN GÖKHAN YANGIN BÖLGESİNDE

Öte yandan, Kemel köyü yakınlarındaki yangının ardından bölgeye hareket eden Başkan Gökhan, yangın söndürme çalışmalarını yerinde inceledi. Çanakkale Belediyesi İtfaiye Müdürü Olcay Runa eşliğinde alanda incelemelerde bulunan Başkan Gökhan, yangın söndürme çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

Ormanlık alan ve tarım arazilerini etkileyen yangına 5 helikopter, 1 uçak ile müdahale edilirken, Çanakkale Belediyesi İtfaiye ekipleri de 5 adet arazöz ile yangın söndürme çalışmalarına destek verdi.

Yangın bölgesindeki incelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Gökhan, "Kemel köyünde tarım alanında başlayıp ormanlık alana sıçrayan yangının seyri hakkında bilgi alarak çalışmaları yerinde inceledik. Yerleşim yerlerinin korunması için canla başla çalışan Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ve Belediyemiz İtfaiye ekiplerine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Dünya Fenerbahçeliler Günü, Çanakkale'de kutlandıÖnceki Haber

Dünya Fenerbahçeliler Günü, Çanakkale'de...

Esenler Mahallesinde elektrik kesintisi!Sonraki Haber

Esenler Mahallesinde elektrik kesintisi!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!