Twitter ücretli mi olacak? Twitter abonelik ücreti ne kadar olacak?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Twitter ücretli mi olacak? Twitter abonelik ücreti ne kadar olacak?
Twitter'ın son zamanlarda üzerinde çalıştığı bir projeden kaynaklı ücretli olacağı iddia edildi. Türkiye'de gündemi belirleyecek kadar etkili kullanıcısı olan Twitter' kullanıcıları Twitter ücretli mi oluyor, Twitter abonelik ücreti ne kadar olacak sorularının cevabını araştırmaya başladı.

Twitter ücretli mi oluyor? sorularına Twitter CEO’su Jack Dorsey’den yanıt geldi. Durum böyle olunca Twitter kullanıcıları Twitter ücretli mi oluyor, Twitter abonelik ücreti ne kadar olacak sorularının cevabını araştırmaya başladı. 

Twitter CEO'su Jack Dorsey yaptığı bir açıklamada farklı yaklaşımları test etmeye başlayacağını aktarmıştı. Twitter CEO'su Dorsey yeni gelir modeliyle ilgili detaylı açıklamalar yaparak, reklam platformu ile birlikte tamamlayıcı rol üstlenmesini istediklerini söylemişti. Bu açıklamanın ardında Twitter'ın yeni iş ilanı da Twitter'ın ücretli olacağını tekrar gündeme getirmiş oldu.

CNN’deki bir habere göre Twitter ücretli abonelik için özel bir departman bile kurdu. Twitter’ın düşüncesi ücretli Twitter’ın pahalı olmasından yana. Ancak yıl sonundaki testlerin ardından fiyatlarda değişiklik olabilir deniyor. Twitter'ın yeni iş ilanı projesiyle ilgili detaylı açıklamalar yapması "Twitter ücretli mi olacak" sorusunun gerçek yanıtı olacak. 


Çanakkale'de havadan trafik denetimleri: 11 araç sürücüsüne 3 bin 264 TL ceza kesildiÖnceki Haber

Çanakkale'de havadan trafik denetimleri:...

Herkes orada, Ural firarda!Sonraki Haber

Herkes orada, Ural firarda!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!