Vali Aktaş, Geyikli'de zeytin hasadına katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Aktaş, Geyikli'de zeytin hasadına katıldı
Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesindeki zeytin hasadı, Vali İlhami Aktaş'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Zeytin hasadına katılmak için Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesine giden Vali İlhami Aktaş, ilk olarak Geyikli Belediyesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Aktaş, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu ile bir süre görüşerek Geyikli Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Yapılan görüşmenin ardından Vali Aktaş, Geyikli Belediyesi kademe hizmet biriminde incelemelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Geyikli Belediye Başkanı Oruçoğlu, Vali Aktaş’a teşekkür etti.

Geyikli Belediyesi ziyaretlerinin ardından Vali Aktaş, zeytin hasadına katılarak çiftçilerle ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Geyikli'de çiftçiler ve vatandaşlarla birlikte zeytin toplayan Vali Aktaş, hasat sürecine ilişkin bilgi alıp, bol ve bereketli bir hasat diledi.

Vali Aktaş sonrasında, SS.215 Nolu Tariş Zeytin Sıkım Tesisini ziyaret ederek yapılan üretim ve çalışmalarla ilgili TARİŞ Kooperatif Başkanı Cahit Tuğral’dan bilgi aldı.

Vali Aktaş'ın, Geyikli beldesindeki ziyaretlerinde Ezine Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG. Kd. Bn. Ercan Oran ve Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel de hazır bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Lapseki Adliyesi'nde korona alarmı!Önceki Haber

Lapseki Adliyesi'nde korona alarmı!

Yeşim Karadağ yeniden aynı görevdeSonraki Haber

Yeşim Karadağ yeniden aynı görevde

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!