AK Parti destek verdi, muhtar teşekkür etti: “Devletimiz de milletimiz de güçlü”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti destek verdi, muhtar teşekkür etti: “Devletimiz de milletimiz de güçlü”
Merkeze bağlı Kemel köyünde çıkan ve gece geç saatlerde söndürülen orman yangını paniğe yol açarken, AK Parti İl Başkanı Naim Makas’ın Ankara’da olması sebebiyle AK Parti'li yöneticiler yangın anından itibaren bölgede çalışmaları yerinde takip ettiler.

Çanakkale merkeze bağlı Kemel köyünde dün saat 17.30 sıralarında çıkan ve ekiplerin yoğun mücadelesi sonucu gece geç saatlerde söndürülen yangın, köy sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Yangının ardından ivedi bir şekilde bölgeye hareket eden AK Parti İl Başkanvekili, Merkez İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi, söndürme çalışmalarını yerinde takip ederek, köylülere destek oldu.

"DEVLETİMİZ DE MİLLETİMİZ DE GÜÇLÜ"

Yerleşim yerine yakınlığı nedeniyle köy sakinleri arasında paniğe yol açan yangının söndürülmesinin ardından açıklamalarda bulunan Kemel Köyü Muhtarı, "Köyümüzde akşam saatlerinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Devlet ve millet iş birliğiyle yangını kontrol altına alıp söndürdük. Çok şükür devletimiz de milletimiz de güçlü. Bu zor günümüzde bizi yalnız bırakmayıp, desteklerini hissettiren yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Allah devletimize zeval vermesin" diye konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
Başkan Öz, mahalle ziyaretlerini sürdürüyorÖnceki Haber

Başkan Öz, mahalle ziyaretlerini sürdürü...

ÇTSO üyesine zeytinyağı üretiminde uluslararası ödülSonraki Haber

ÇTSO üyesine zeytinyağı üretiminde ulusl...

Haber Yorumları

  • Gülten Akatay29-01-2024 19:26

    Yangın esnasında köy boşaltıldı, sonradan anladım ki yangına müdahale edilmediği ne şahit olmayalım diye boşaltılmış. Her şeyim yanarken hemen yanıbaşındaki arazöz müdahale etmeden seyretmiş. Müracaat etmeme rağmen hiç bir şekilde zararrım karşılanmadı.Ben bu yangınlarda şunu anladım yangınlara müdahale edilmiyor. Sadece sivil toplum kuruluşları vardı. Köylü kendi mücadele ederek yangının içerler kadar girmesini engelledi. Köyde kalan az sayıda insan olmasa herhalde şimdi köyden geriye sadece küller kalacaktı.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!