AK Parti’den eş zamanlı esnaf ziyaretleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti’den eş zamanlı esnaf ziyaretleri
AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı, şehrin merkez ve 12 ilçesini kapsayan eş zamanlı esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. 

Geçtiğimiz haftalarda 1915 Çanakkale Köprüsüne 12 ilçe teşkilatını götüren AK Parti Çanakkale İl Teşkilatı, yeni bir projeye imza attı.

1 HAZİRAN’DAN İTİBAREN AÇILAN YENİ İŞLETMELERE GİDİLDİ

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve yönetimi Çanakkale’ye dair programlarına yenisini ekledi. Başkan Makas ve  parti teşkilatları, şehir merkezi ve 12 ilçede eş zamanlı olarak esnafa ziyaret programı gerçekleştirdi.

“ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, il yönetimiyle birlikte Ayvacık ilçesinde faaliyet gösteren yeni esnafları ziyaret etti.
Başkan Makas ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada, “ Esnafımızın yanındayız. Bugün Çanakkale’de 12 ilçede AK Parti teşkilatları olarak yeni açılan ve 1 Haziran'dan bu yana faaliyet göstermekte olan işletmelerimize hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdik. Çanakkale teşkilatımızın tüm kademeleri Çanakkale ve 12 ilçesinde esnafın yanında olmaya devam ediyor” dedi.

“SORUNLARINI, SIKINTILARINI NOT ALIYORUZ”

Ziyaretleri kapsamında ilçe esnafının sorun ve sıkıntılarını not aldıklarını belirten Başkan Makas, “Ayvacık temaslarımız doğrultusunda ilçede yeni açılan ve işletme yaşamına ilk defa adım atan girişimci esnafımızla bir araya geldik. Teşkilatımızla birlikte başta yeni esnaf arkadaşlar olmak üzere Ayvacık ilçesindeki tüm esnafımıza selam veriyor, hayırlı işler diliyoruz. Sorunlarını sıkıntılarını not alıyoruz. Ayvacık ilçemizde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimiz kapsamında manzaraya dair güzel izlenimler aldık. Esnafımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz’’ ifadelerine yer verdi.
 


Çanakkale OSB kesintisiz enerjiye kavuşacakÖnceki Haber

Çanakkale OSB kesintisiz enerjiye kavuşa...

Bayramiç’in tahin helvası, coğrafi işaret tescili aldıSonraki Haber

Bayramiç’in tahin helvası, coğrafi işare...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!