Bade İşçil kimdir? Bade İşçil kaç yaşında?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bade İşçil kimdir? Bade İşçil kaç yaşında?
Televizyon ve dizi dünyasının popüler isimlerinden Bade İşçil kimdir merak ediliyor. İşte Badem İşçil hakkında merak edilenler...

Popüler birçok dizide rol alan Bade İşçil kimdir, nerelidir, kaç yaşında tüm soruların yanıtları haberin devamında yer alıyor. Bade İşçil'in hayatı için haberi okumaya devam edebilirsiniz.

Bade İşçil ilk olarak Kuzey Güney dizisiyle popüler hale geldi. Sevilen isim Bade İşçil son dönemde ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. Peki, Bade İşçil kimdir, nerelidir, aldığı ödüller ve hakkındaki tüm bilgiler...

Bade İşçil kimdir?

Bade İşçil, 8 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul'da doğdu. Ailesi ise seneler önce Bulgaristan ve Romanya taraflarından göç ederek İstanbul'a gelmiş. 1999 da anne ve babası boşandı.

Üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümü'nde tamamladı. Barış Manço’nun cenazesinde Mahsun Kırmızıgül’ün onu fark etmesi ile neredeyse beş senelik bir ilişki de başlamış oldu.

Ekrana profesyonel olarak çıkışı Star’da yayınlanan Evlere Şenlik adlı programı sunarak oldu. Oyunculuğa geçişi ise yönetmen Andaç Haznedaroğlu sayesindeydi. İlk rol aldığı yapım “Gülpare” dizisidir. İpek Bilgin ve Ümit Çırak'dan oyunculuk dersleri aldı.

2007 senesinde Cine5 kanalında yayınlanan “Metropol Cafe” adlı komedi dizisinde rol aldı. 2009-2011 seneleri arasında Ay Yapım’ın “Ezel” dizisinde Şebnem Sertuna karakterine hayat verdi.Ezel dizisi bittikten sonra “Kuzey Güney” dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Dizide Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Merve Boluğur gibi ünlü isimler ile birlikte rol aldı.

Bade İşçil, 31 Mayıs 2013 tarihinde işadamı Malkoç Sualp ile dünya evine girdi. 9 Ağustos 2014 tarihinde Azur adında bir erkek çocuğu oldu. 2015 yılının Temmuz ayında boşanma davası açtı. 20 Haziran 2016 tarihinde çift resmen boşandı.

Oynadığı diziler

2017 – Ufak Tefek Cinayetler (Pelin)(Tv Dizisi)
2017 – Eski Sevgili (Feride)(Sinema Filmi)
2011-2013 – Kuzey Güney (Banu Sinaner) (Tv Dizisi)
2010 – Ezel 2. Sezon (Şebnem Sertuna) (TV Dizisi)
2007 – Metropol Cafe (Şebnem) (TV Dizisi)
2006 – Gülpare

Bade İşçil doğum tarihi : 8 Ağustos 1983

Bade İşçil nereli? Aslen Bulgaristan – Romanya göçmeni

Bade İşçil kaç yaşında? 36 yaşında

Bade İşçil boyu: 1.73

Bade İşçil burcu: Aslan

Bade İşçil Instagram hesabı: @badenzi

 


İşletmelerin saat kısıtlamasının kaldırılmasının ardından Ünal Özcan'dan ilk açıklamaÖnceki Haber

İşletmelerin saat kısıtlamasının kaldırı...

Fenerbahçe ile adı anılan Brahim Darri kimdir? Kaç yaşında?Sonraki Haber

Fenerbahçe ile adı anılan Brahim Darri k...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!