Başkan Makas’tan, evi kurşunlanan Güray Yüksel’e destek: “Başkanlarımızın yanındayız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Makas’tan, evi kurşunlanan Güray Yüksel’e destek: “Başkanlarımızın yanındayız”
AK Parti İl Başkanı Naim Makas, çiftlik evi kurşunlanan Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel ve teşkilat üyelerini ziyaret ederek, yanında oldukları mesajını verdi. Başkan Makas, “AK Parti teşkilatı olarak başkanlarımızın yanında olduğumuzu ve adli sürecin de bizatihi takipçisi olacağımızı değerli kamuoyuna saygıyla duyururuz” dedi.

Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel’e ait çiftlik evinin kurşunlanmasının ardından, İl Yöneticileriyle birlikte Ezine’ye hareket eden AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Ezine İlçe Başkanlığı binasında Güray Yüksel ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

Saldırıdan duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Makas, “Ezine İlçe Başkanımız Sn. Mehmet Ünsal, Belediye Başkanımız Sn. Güray Yüksel ve İl Genel Meclisi Üyemiz Sn. Murat Yahya Sezgin’in de mağdur olarak isimlerinin geçtiği silahlı saldırı olayında; Belediye Başkanımız Sn. Güray Yüksel'e ait çiftlik evine yapılan silahlı saldırıdan dolayı üzüntü duymaktayız” dedi.

“SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Başkan Makas, söz konusu saldırıyla ilgili adli sürecin başladığına da dikkat çekerek, sürecin bizatihi takipçisi olacaklarını vurguladı.

Başkan Makas açıklamasına şu sözlerle devam etti:

“Başkanlarımızın hayatlarının söz konusu hadiseden dolayı zarar görmemesi, hepimizin yüreğine su serpmiştir. Tarafımızca herhangi bir siyasi sebebi olmadığını bildiğimiz söz konusu olay ile ilgili adli süreç başlamış olup, yüce Türk adaletinin gereğini yapacak olması gönlümüzü rahatlatmaktadır.

AK Parti teşkilatı olarak başkanlarımızın yanında olduğumuzu ve adli sürecin de bizatihi takipçisi olacağımızı değerli kamuoyuna saygıyla duyururuz.”


 

Anahtar Kelimeler:
Engin Kandemir’den örnek davranış: 1 yıllık maaşını esnafa bağışlayacakÖnceki Haber

Engin Kandemir’den örnek davranış: 1 yıl...

Bülent Turan’dan, 'HDP fezlekesi' açıklaması: “Meclis’e geldiğinde gerekeni yapacağız!”Sonraki Haber

Bülent Turan’dan, 'HDP fezlekesi' açıkla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!