Başkan Ölçek: "Çocuklarımızın yarınlara daha umutlu bakmaları için elimizden gelen gayreti göstereceğiz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Ölçek: "Çocuklarımızın yarınlara daha umutlu bakmaları için elimizden gelen gayreti göstereceğiz"
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Ölçek mesajında şu ifadeleri kullandı:

"23 Nisan 1920 tarihi, milletimizin bağımsızlığını eline aldığı, tarihe adını altın harflerle yazdırdığı ve ülkemiz için büyük önem taşıyan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı tarihi gün, halkın kendi egemenliğini eline aldığı ve ülkenin önüne yeni ufuklar açan bir dönüm noktasıdır. Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyetimizi geleceğimizin teminatı olan çocuklara emanet etmiş ve bu anlamlı günü çok sevdiği çocuklara bayram olarak hediye etmiştir. Meclisimiz, geçmişte nasıl ki ülkemizin istiklalini sağlamış ve istikbalini yeşertmişse bu günden sonra da milletimizin en büyük umut kaynağı olarak geleceğe güvenle bakmamızı sağlayarak yarınlarımızı güçlendirmeye devam edecektir. Milletimizin huzuru ve refahı, ülkemizin gücü ve kalkınmışlığı için gelecek güzel günleri kucaklayacak olan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, aklı hür, vicdanı hür, milli ve manevi değerlerine bağlı, kendine güvenen, hayatın güçlükleriyle baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, ufku geniş, değerlerine bağlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak en büyük hedefimizdir. Bu sebep ile çocuklarımıza sahip çıkacak, onların yarınlara daha umutlu bakmaları için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Koronavirüse karşı tedbirler kapsamında çocuklarda evlerinde kalarak bu mücadeleye çok büyük katkı sağlıyorlar. Korona virüsle mücadele kapsamında 100. yılında 23 Nisan kutlamalarını daha az katılımla kontrollü bir şekilde gerçekleştireceğiz. 100. yıl coşkusunu 23 Nisan 2020 Perşembe akşamı, saat 21.00'de tüm Çanakkale'yi, evlerinde ve balkonlarında bayraklarıyla 100. yıl coşkusunu, İstiklal Marşı'nı söyleyerek kutlamaya çağırıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle, şükranla anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dünyanın bütün çocuklarına barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum."

Anahtar Kelimeler:
Başkan Gökhan'ın 23 Nisan mesajı: "Aydınlık yarınların mimarı tüm çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum"Önceki Haber

Başkan Gökhan'ın 23 Nisan mesajı: "Aydın...

Biga Belediyesi’nden muhtarlık ve odalara 10 bin adet maskeSonraki Haber

Biga Belediyesi’nden muhtarlık ve odalar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!