Başkan Öz: “’Bir bebek, bir fidan’ projemiz toprak ile buluştu”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Öz: “’Bir bebek, bir fidan’ projemiz toprak ile buluştu”
Çan Belediyesi’nin çevreci belediye anlayışı ve geleceğe nefes olmak adına hayata geçirdiği “Bir bebek, bir fidan” projesi kapsamında fidanlar toprakla buluştu.

“Gelecek nesillere yeşil bir Çan miras bırakmak ve yeni doğan bebeklerimizin adını yaşatmak için bugün fidan dikimini gerçekleştirdik” diyen Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, söz konusu projeye ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“Çevreci Belediye anlayışı ile hayata geçirdiğimiz ve geleceğimize nefes olmak adına "Bir Bebek, Bir Fidan" sloganı çerçevesinde yeni doğan evlatlarımız ile büyüyecek yeşil bir Çan armağan ediyoruz.

Orman Haftası münasebetiyle ağaç ve orman sevgisini yaygınlaştırmak, gelecek nesillere yeşil bir Çan miras bırakmak ve yeni doğan bebeklerimizin adını yaşatmak için bugün fidan dikimini gerçekleştirdik.

‘Bir Bebek, Bir Fidan’ projemiz kapsamında yer temini yapan TKİ Türkiye Kömür İşletmelerine, ekimini gerçekleştirdiğimiz fidanların temini için Çan Orman İşletme Şefliğimize teşekkür ediyorum.”


 

Anahtar Kelimeler:
CHP’li Erkek ve Ceylan’dan araştırma önergesi: “Ankara’daki ‘ağabey’ işi halletmiş… Kim bu ‘ağabey’ araştırılsın”Önceki Haber

CHP’li Erkek ve Ceylan’dan araştırma öne...

Yıldıray Ölçek’ten o ziyarete tepki: “İhanete ortak olduklarını üzülerek izliyoruz”Sonraki Haber

Yıldıray Ölçek’ten o ziyarete tepki: “İh...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!