Yıldıray Ölçek’ten o ziyarete tepki: “İhanete ortak olduklarını üzülerek izliyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yıldıray Ölçek’ten o ziyarete tepki: “İhanete ortak olduklarını üzülerek izliyoruz”
AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural’ın yönetim kurulu üyeleriyle birlikte HDP’yi ziyaret etmesine tepki gösterdi.

AK Parti’li Ölçek, yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Artık herkes, her şeyin farkında. Bugün Türkiye’deki tüm araştırma şirketlerinin verilerine baktığımızda CHP’ye oy veren seçmenin yüzde 70- 72’si HDP ile ittifaka karşı çıkıyor’’ dedi.

Başkan Ölçek açıklamasının devamında ise şu ifadelere yer verdi:

“Hepimiz gayet iyi biliyoruz ki; HDP ile ittifak içerisinde olan CHP’nin parti tabanında da çok ciddi rahatsızlıklar var. Bizim vatandaşımız, askere, polise kurşun sıkan, kadın ve çocuk demeden sivilleri katleden vahşi bir terör örgütünün iradesine teslim olmuş bir siyasi partiyle kendi siyasi partisini bir arada görmek istemiyor. 

Özellikle CHP’nin üst düzey yönetimi, milletvekilleri, parti yöneticileri, HDP ile kurulan ilişkiyi saklamaya çalıştılar ama HDP bunu deşifre etti. Her şey milletin gözü önünde cereyan ediyor. Lakin bizim birinci önceliğimiz her zamanki gibi istiklalimiz ve istikbalimiz olmuştur. 

İstiklalimize ve istikbalimize kasteden her kim olursa bizim karşımızdadır. Bu topraklarda, 'Bağımsızlık benim karakterimdir' diyen Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu siyasi partinin, bizim bağımsızlığımıza kasteden PKK gibi bir terör örgütünün uzantısıyla iş birliği yapmasını CHP'li kardeşlerimiz de kabul etmez.

Her gün sosyal medyada, gazetelerde, televizyonlarda CHP’ye oy vermiş yüzlerce vatandaşımızın partilerinden istifa ettiğini ve bunun gerekçesinin ise, terör örgütünün yasal uzantısı olan HDP ile olan ittifakından kaynaklandığını görüyoruz, Atatürk’ün kurduğu lakin çizgilerinden sapıp köklerinden kopmuş mevcut  CHP’li yöneticilerin ise, güvenlik güçlerimizi, askerimizi polisimizi ve sivil vatandaşlarımızı şehit eden terör örgütü PKK ve sözcüsü HDP’yi kınamaktan imtina ederek bu ihanete ortak olduklarını hep birlikte üzülerek izliyoruz.

Anlayın artık; eli kanlı, bebek katili bir terör örgütüne terör örgütü diyemeyen, hatta kol kola giren bir anlayışı, milliyetçilik ve devletçilik şuuru ile hareket eden CHP’ye oy vermiş kardeşlerimiz de, bu vatanda yaşayan hiçbir yurttaşımız da kabul etmiyor, etmeyecektir de.

Netice olarak; bu gün şehitler diyarı Çanakkalemiz’de gerçekleşen PKK terör örgütünün sözcüsü ve yasal uzantısı olan HDP ziyaretleri bizleri derinden sarsmış, bu vatan uğruna, bu kutsal topraklarda canlarını veren Türkü, Kürdü, Arabı, Lazı, Çerkezi kısaca tüm halkları iman gücü ile birbirine bağlayan, düşmana karşı yekvücut kılarak, büyük bir destanın yazıldığı Çanakkale’de kanlarını döken şehitlerimizin ise kemiklerini sızlatmıştır.”

Anahtar Kelimeler:
Başkan Öz: “’Bir bebek, bir fidan’ projemiz toprak ile buluştu”Önceki Haber

Başkan Öz: “’Bir bebek, bir fidan’ proje...

Bülent Turan: “Kalkım daha sağlıklı suya kavuşuyor”Sonraki Haber

Bülent Turan: “Kalkım daha sağlıklı suya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!