Bülent Turan'ın Ramazan ayı ve Çanakkale Kara Savaşları mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bülent Turan'ın Ramazan ayı ve Çanakkale Kara Savaşları mesajı
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan; Ramazan ayı ve Çanakkale Kara Savaşlarının 105. yıl dönümü dolayısıyla birer mesaj yayımladı.

Bülent Turan'ın Ramazan ayı mesajı şöyle:

"Büyük bir özlem ve heyecanla beklediğimiz rahmet, mağfiret ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif’e bir kez daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

İçinde yaşadığımız bu zorlu süreçten dolayı buruk bir sevinç yaşasak da bu mübarek ayın atmosferinin ve ikliminin bizi salgınla mücadelede daha güçlü kılacağına inancımız tam.

Bu yıl Ramazan ayında camilerde yan yana saf tutamasak da kalabalık bereketli iftar sofralarında bir araya gelemesek de bu mübarek ayın güzellikleri bu zorlu süreci kolaylaştıracaktır.

Ramazan ayını, içinde bulunduğumuz şartların sınırları çerçevesinde, paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en yoğun şekilde yaşandığı bir ay olarak değerlendirmeliyiz.

Bu manevi coşkuyu ve huzuru birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla süsleyelim. Özellikle yaşlılarımızı ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı ihmal etmeyelim.
Sevgi, kardeşlik ve dostluk iklimini hakim kılarken salgınla mücadelede uymamız gereken kuralları ihmal etmeyelim.

Çanakkaleli hemşehrilerimiz başta olmak üzere, aziz milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Ramazan ayınızı tebrik ediyor; bu mübarek ayın tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini ve bu salgını atlatmış bir şekilde Ramazan Bayramı’na erişmeyi niyaz ediyoruz."

"ÇANAKKALE ZAFERİ; VATAN SEVGİSİYLE YANIP TUTUŞAN YİĞİTLERİN DESTANIDIR"

AK Parti'li Turan, Çanakkale Kara Savaşlarının 105. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında ise şu ifadeleri kullandı:

"Çanakkale Zaferi, hem kara hem de deniz muharebeleriyle kahramanlıklarla doludur. Milletimizin büyük fedakarlıklarla kazandığı bu Zafer; tarihin akışını değiştirmiş, dillerden dillere bir destana dönüşmüştür.

Düşman kuvvetleri, 18 Mart 1915’te denizde büyük bir bozguna uğradıktan sonra karadan tarihi Gelibolu Yarımadası’na saldırdı. Ancak karşılarında yine, vatan sevgisiyle yanıp tutuşan, bu uğurda canını vermekten geri durmayan yiğitleri buldular. Çanakkale bir kere geçilmez denmişti, denizden de karadan da geçilemedi.

24-25 Nisan Çanakkale Kara Savaşları'nın 105. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle ve saygıyla yad ediyoruz.

Çanakkaleli hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin Çanakkale Zaferi kutlu olsun."

Anahtar Kelimeler:
Başkan Erdoğan, küçük Fatmanur'u kırmadıÖnceki Haber

Başkan Erdoğan, küçük Fatmanur'u kırmadı

Muharrem Erkek: "Çanakkale Kara Savaşları büyük bir kahramanlık örneğidir!"Sonraki Haber

Muharrem Erkek: "Çanakkale Kara Savaşlar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!