Çan Belediyesi'nden bir sosyal belediyecilik hizmeti daha

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çan Belediyesi'nden bir sosyal belediyecilik hizmeti daha
Çan Belediyesi tarafından daha önce hizmete alınan 'Mavi Masa' biriminden sonra, vatandaşların yazılı olarak bırakabilecekleri 'Talep, Öneri ve Şikayet kutusu', belediye binası girişine yerleştirildi.

Sosyal Belediyecilik hizmetleri kapsamında Çan Belediyesi 153 numaralı Mavi Masa Hattını arayan vatandaşlar ses kaydı ile karşılaşmadan direkt ilgili personele ulaşıp talep, öneri ve şikayetlerini iletebiliyor, sonrasında konu çözüme kavuşturulup vatandaşa geri bildirim sağlanıyor.

Şimdi de vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini yazılı olarak iletebilecekleri kutu hakkında kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Bülent Öz, "Vatandaşların her türlü talep, öneri ve beklentilerini yazılı olarak da iletilebilmeleri için belediye ana giriş kısmında yer alan "Talep, Öneri ve Şikayet Kutusuna” mesajlarını bırakabilecekler.


 
Sosyal Belediyecilik ilkesi ile çözüm odaklı anlayışımız gereği hemşehrilerimizin düşünce, eleştiri ve isteklerini dikkate alıyor, sorunlarına çözüm yolları aramaya devam ediyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ölçek'ten, Gapran'a cevap: "Arama motorlarının başında vakit harcamak yerine..."Önceki Haber

Ölçek'ten, Gapran'a cevap: "Arama motorl...

Yenice'de uyuşturucu operasyonu!Sonraki Haber

Yenice'de uyuşturucu operasyonu!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!