Ölçek'ten, Gapran'a cevap: "Arama motorlarının başında vakit harcamak yerine..."

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ölçek'ten, Gapran'a cevap: "Arama motorlarının başında vakit harcamak yerine..."
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran'ın kendisi hakkındaki eleştirilerine, yaptığı yazılı açıklamayla yanıt verdi. Ölçek, "İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Sayın Necati Gapran siyasi popülizm yaparak, yanıtlanması gereken sorulara AK Parti’yi hedef alarak, cevap vermekten imtina eden bir duruş sergilemektedir. Kendisine tavsiyemiz internet arama motorlarının başında vakit harcamak yerine, neden bu milletin her seçimde tercihini AK Parti’den yana kullandığını araştırmasıdır" dedi.

İYİ Parti GİK Üyesi Rıdvan Uz'un, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'a FETÖ'cü imasında bulunmasının ardından AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Rıdvan Uz'u davasına ihanet etmekle suçlamıştı. Bunun üzerine İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran, "Partisinden bihaber olduğu gibi, Çanakkale’den de bihaber olan bu şahsa tavsiyemiz kumda oynamaya devam etsin, çünkü Rıdvan Uz’un kendisine on gömlek fazla geleceği aşikardır" sözleriyle Ölçek'i eleştirmişti.

Gapran'ın eleştirilerine, Yıldıray Ölçek bugün yaptığı yazılı açıklamayla cevap verdi. Ölçek, "İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Sayın Necati Gapran siyasi popülizm yaparak, yanıtlanması gereken sorulara AK Parti’yi hedef alarak, cevap vermekten imtina eden bir duruş sergilemektedir. Kendisine tavsiyemiz internet arama motorlarının başında vakit harcamak yerine, neden bu milletin her seçimde tercihini AK Parti’den yana kullandığını araştırmasıdır" dedi.

Ölçek açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Gerçekler tüm açıklığıyla ortadayken, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Sayın Necati Gapran siyasi popülizm yaparak, yanıtlanması gereken sorulara AK Parti’yi hedef alarak, cevap vermekten imtina eden bir duruş sergilemektedir. Kendisine tavsiyemiz internet arama motorlarının başında vakit harcamak yerine, neden bu milletin her seçimde tercihini AK Parti’den yana kullandığını araştırmasıdır. Kaldı ki bir il başkanı için ‘FETÖ’cü” ifadesi kullanan kişi kendi partisinin milletvekilidir. Hal böyle olunca asıl Sayın Gapran’ın kendi partisinde olup bitenlerden ‘bihaber’ olduğu kanaatindeyiz. Milletimizin nazarında AK Parti olarak edindiğimiz yer de görüleceği üzere bellidir. O yüzden sizin sığ ve kısır polemiklerinizin bir parçası olmayacağız. Biz, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la, milletimizle ve teşkilatımızın tüm unsurlarıyla laf değil iş üretmeye, hizmet üretmeye devam edeceğiz."

Anahtar Kelimeler:
ÇOMÜ'de anne kız birlikte eğitim göreceklerÖnceki Haber

ÇOMÜ'de anne kız birlikte eğitim görecek...

Çan Belediyesi'nden bir sosyal belediyecilik hizmeti dahaSonraki Haber

Çan Belediyesi'nden bir sosyal belediyec...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!