Çanakkale’de toplu açılış töreni yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale’de toplu açılış töreni yapıldı
Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi, AFAD Hizmet Binası ve Diyanet Yahya Çavuş Yatılı Kuran Kursunun toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi bahçesinde gerçekleştirilen toplu açılış törenine; Vali İlhami Aktaş, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Vali Yardımcısı – İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim Tarı, İl Müftü Vekili İbrahim Sezgin, siyasi parti temsilcileri ve kurum müdürleri katıldı.

Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi, AFAD Hizmet Binası ve Diyanet Yahya Çavuş Yatılı Kuran Kursunun toplu açılış törenine saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı.

Törende AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim Tarı, İl Müftü Vekili İbrahim Sezgin ve kütüphane müdürü Alper Yancar tarafından birer konuşma yapıldı.

Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi, AFAD Hizmet Binası ve Diyanet Yahya Çavuş Yatılı Kuran Kursunun açılışları dualarla ve hayırlı olsun temennileriyle gerçekleştirildi.
 


Rus donanmasına ait eğitim gemisi Çanakkale Boğazı’ndan geçtiÖnceki Haber

Rus donanmasına ait eğitim gemisi Çanakk...

Vali Aktaş: “Denetimlere devam etmeliyiz”Sonraki Haber

Vali Aktaş: “Denetimlere devam etmeliyiz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!