CHP'den Ülgür Gökhan'ın sözleri hakkında ilk açıklama: "Yaşanan olaydan üzüntümüzü belirtmek isteriz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP'den Ülgür Gökhan'ın sözleri hakkında ilk açıklama: "Yaşanan olaydan üzüntümüzü belirtmek isteriz"
CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, dün akşamki belediye meclis toplantısında, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Burak Kunt’a yönelik, “İYİ Parti’nin varlık sebebi CHP’dir” sözleri üzerine çıkan tartışmaya ilişkin açıklama yaptı. Ural, “Aile içinde yaşanan küçük bir tartışmanın olumsuz sonuçlara neden olamayacağının tüm kamuoyu tarafından bilinmesini ve yaşanan olaydan üzüntümüzü belirtmek isteriz” dedi.

CHP’li Ural, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

07.01.2021 tarihinde yapılan Çanakkale Belediye Meclisi Olağan toplantısında İyi Parti Belediye Meclis üyesi Burak Kunt’un Belediye Başkanımız ve 19 Belediye Meclis Üyemizi anti demokratik davranmakla suçlayarak kınadığını belirtmesi üzerine tartışmalar yaşanmıştır.

Devam eden Meclis Toplantısında Belediye Başkanımız Sayın Ülgür Gökhan tarafından yapılan açıklamada demokrasiye ve millet İttifakına olan bağlılık açıkça ifade edilmiştir.
Gerek Genel Merkez, gerekse İl ve İlçe örgütlerimiz düzeyinde ülkemizin tek adam rejiminden kurtarılması, çoğulcu, katılımcı, özgürlükçü demokrasinin inşası ve hukukun üstünlüğünün hakim kılınması için Millet İttifakı çatısı altında yer alan Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti tarafından verilen ilkeli mücadele tüm kararlılıkla devam etmektedir. Aile içinde yaşanan küçük bir tartışmanın olumsuz sonuçlara neden olamayacağının tüm kamuoyu tarafından bilinmesini ve yaşanan olaydan üzüntümüzü belirtmek isteriz. 

Millet İttifakının omurgasını oluşturan Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti açısından; ülkemizin geleceği, demokrasi, hukukun üstünlüğü, insan haklarına olan bağlılığımız ve tam bağımsız Türkiye Cumhuriyetine olan sevdamız her şeyin üzerinde gelmektedir.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.”

Anahtar Kelimeler:
Bayramiç'e 'Gıda Bankası' geliyorÖnceki Haber

Bayramiç'e 'Gıda Bankası' geliyor

Başkan Semizoğlu, Çan Karma OSB toplantısına katıldıSonraki Haber

Başkan Semizoğlu, Çan Karma OSB toplantı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!