Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Akmaz'dan, İl Başkanlığına ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Akmaz'dan, İl Başkanlığına ziyaret
Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi, Tarım ve Orman Politika İzleme Kurulu Başkanı aynı zamanda Şırnak Üniversitesi Kurucu Rektörü olan Prof. Dr. Ali Akmaz, Çanakkale İl Başkanlığına ziyarette bulundu. Ziyarette Akmaz'a, Kurucular Kurulu Üyesi, Kültür ve Turizm Politika İzleme Kurulu Başkanı Yeşim Karadağ da eşlik etti.

Çanakkale Gelecek Partisi teşkilatı üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Çanakkale’nin tarım ve orman politikaları, yerel ve genel gündem üzerine istişarelerde bulunuldu.

İl Başkanı Hüseyin Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Prof.Dr. Ali Akmaz’a teşekkürlerini sundu. İl Başkanı Yıldırım, Çanakkale’nin potansiyelinin farkında olduklarını ve bu potansiyeli uygulamaya dökecek enerjinin de kendilerinde bulunduğunu ifade etti.

Kültür ve Turizm Politika İzleme Kurulu Başkanı Yeşim Karadağ ise Çanakkale’nin kültür ve turizm şehri olma özelliğinin yanı sıra tarım ve orman kenti de olduğunu dile getirerek, "Çanakkalemiz ülkemizin ön sözü, bu güzide şehrimiz sadece bir özelliği ile ön plana çıkmıyor, neredeyse tüm sektörlerde, tüm alanlarda adından söz ettiriyor. Biz Çanakkaleli olmaktan ve Çanakkale'de yaşamaktan onur ve gurur diyoruz" diye konuştu.

Ziyarette teşkilat üyeleri ile de sohbet eden Prof. Dr. Ali Akmaz bir dizi temaslardan sonra Çanakkale’den ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
Bülent Şarlan: "Ankara'da baroları savunduk"Önceki Haber

Bülent Şarlan: "Ankara'da baroları savun...

Çan Belediyesi eski lojmanları için yıkım kararıSonraki Haber

Çan Belediyesi eski lojmanları için yıkı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!