Gestaş’tan çocuklara 23 Nisan hediyesi: Sinema bileti ve patlamış mısır ikilisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gestaş’tan çocuklara 23 Nisan hediyesi: Sinema bileti ve patlamış mısır ikilisi
Gestaş, sosyal medya hesabından yapacağı çekiliş ile 50 çocuğa “Mannu Çanakkale’de” sinema bileti ile orta boy patlamış mısır hediye edecek.

Gestaş’tan söz konusu çekiliş etkinliğine ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:

“Anzak törenlerine katılmak için yola çıkan sevimli koala Mannu'nun Çanakkale maceralarını anlatan Mannu Çanakkale filmi, Gestaş'tan çocuklara hediye... Sosyal medya üzerinden yapılacak çekiliş sonrası 50 çocuğa ücretsiz “Mannu Çanakkale’de” sinema bileti ve orta boy patlamış mısır bizden.

Ücretsiz “Mannu Çanakkale’de” sinema bileti çekilişimize katılmak için yapmanız gerekenler:

- Gestaş Intagram hesabında “23 Nisan'da Ücretsiz Sinema Bileti” paylaşımında sorulan soruya doğru yanıtı yorum olarak yazmak.

- Aynı postun altına cevabın ile birlikte bir arkadaşını etiketlemek.

- Gestaş'ın Instagram sayfasını takip etmek.

Unutmayın, çekilişe katılım için son gün 20 Nisan saat 17.00. Sinema biletine hak kazananların duyurusu Instagram hesabımızdan yapılacaktır.

Bilet kazanan takipçilerimizin bilet kodları Instagram hesaplarına mesaj olarak gönderilecektir. Hesabınızın mesaj alımına açık olduğundan emin olunuz.

Kazanan tahlihliler, kendilerine gönderilen kod ile, 17 Burda Çanakkale Paribu Sinema Salonu’na giderek kodu gişedeki görevliye iletecek ve 22-23 Nisan tarihlerinde “Mannu Çanakkale’de” filmini istediği seansta Gestaş'ın misafiri olarak izleyebilecektir.”


Çanakkale’de Dardanos Orman Kampı’nın imara açılmasına CHP’li Erkek’ten çok sert tepki: “Söz veriyoruz yapamayacaklar!”Önceki Haber

Çanakkale’de Dardanos Orman Kampı’nın im...

Bakan Kiriçi’den Çanakkale temaslarıSonraki Haber

Bakan Kiriçi’den Çanakkale temasları

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!