Mehmet Özel: "Milliyetçi Hareket kumpas kurmaz, kurulan oyunları bozar"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mehmet Özel: "Milliyetçi Hareket kumpas kurmaz, kurulan oyunları bozar"
MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özel, Genel Başkanları Devlet Bahçeli'ye sistematik bir şekilde saldırıda bulunmakla suçladığı CHP'yi sert sözlerle eleştirdi.

Kirli kumpaslarla koltuklara oturanlar, kirli hesaplar içinde olanlar bilsinler ki Milliyetçi Hareket oyun, kumpas kurmaz, kurulan oyunları bozar diyen MHP'li Özel, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Son günlerde CHP sözcüleri sistematik bir şekilde Genel Başkanımıza hadsizce saldırıda bulunuyorlar. Bir taraftan erken seçim çığırtkanlığı diğer taraftan da hangi amaçla kuruldukları aşikar olan siyasi partilere yer açma uğraşı içindeler. Sürekli demokrasi, özgürlük ve adaletten bahsediyorlar lakin adalet için yürüyüş düzenledikleri zaman kimlerle kol kola yürüdüklerini de unutmuş değiliz. Kirli kumpaslarla koltuklara oturanlar, kirli hesaplar içinde olanlar bilsinler ki Milliyetçi Hareket oyun, kumpas kurmaz, kurulan oyunları bozar. Milliyetçi Ülkücü Hareketin Liderine de hiçbir hadsizin söz söyleme hakkı yoktur. Kendinde bu hakkı bulana da haddini bildirmek boynumuzun borcudur."

Anahtar Kelimeler:
Başkan Öz: "Yerel yönetim anlayışımızın temelinde 'çevre' vardır"Önceki Haber

Başkan Öz: "Yerel yönetim anlayışımızın...

Gelecek Partisi Çan İlçe Başkanı Ferudun Algan olduSonraki Haber

Gelecek Partisi Çan İlçe Başkanı Ferudun...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!