Muharrem Erkek: “Bu mafya düzenini bitireceğiz!”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muharrem Erkek: “Bu mafya düzenini bitireceğiz!”
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek; Alaattin Çakıcı’nın, partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etmesine, “Bir siyasi parti genel başkanına, bir tehdit yöneltiliyorsa, Türkiye’yi yöneten Sayın Erdoğan’ın da ne diyeceği, nasıl bir tavır alacağı aslında çok önemli. Onlar yapamazlar, başaramazlar ama hiç kimse merak etmesin biz bu mafya düzenini bitireceğiz” sözleriyle tepki gösterdi.

CHP’li Erkek, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, bir gazetecinin, “Alaattin Çakıcı’nın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan sözlerini ve bu sözlerin ardından MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Alaattin Çakıcı’ya yönelik ‘dava arkadaşım’ nitelemesini nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna şu sözlerle yanıt verdi:

“Alaattin Çakıcı’nın muhatabı Sayın Bahçeli’dir, Sayın Erdoğan’dır, Sayın Soylu’dur. Biliyorsunuz infaz düzenlemesi adı altında özel af çıkarttılar ve işte bu kişiler de artık herhalde cumhur ittifakının, koalisyonun bir diğer ortağı haline geldi. Hukuk devletinden uzaklaştıkça mafya düzenine yaklaşırsınız. Burada önemli olan Türkiye’yi yönetenlerin ne söyleyeceği. Bir siyasi parti Genel Başkanına bir tehdit yöneltiliyorsa, siyasetin önüne ciddi engeller konmaya çalışılıyorsa ki konamaz. Burada Türkiye’yi yöneten özellikle yürütmenin başındaki Sayın Erdoğan’ın da ne diyeceği, nasıl bir tavır alacağı aslında çok önemli. Onlar yapamazlar, başaramazlar ama hiç kimse merak etmesin biz bu mafya düzenini bitireceğiz.”
 

Anahtar Kelimeler:
Biga Belediyesi’nden ‘Hayat Yolu’ Önceki Haber

Biga Belediyesi’nden ‘Hayat Yolu’ 

Bülent Turan: "Alaattin Çakıcı hakkında soruşturma başlatıldı"Sonraki Haber

Bülent Turan: "Alaattin Çakıcı hakkında...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!