Naya Rivera kimdir? Kaç yaşında?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Naya Rivera kimdir? Kaç yaşında?
ABD'li oyuncu Naya Rivera 4 yaşındaki oğlu ile çıktığı tekne gezisinden geriye dönmedi. Gündeme düşen bu olay sonucunda “Naya Rivera kimdir, kaç yaşında?” soruları merak edilmeye başladı.

Dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Naya Rivera, oğluyla birlikte çıktığı göl gezintisinde ortadan kayboldu. Oyuncundan haber alınamazken dört yaşındaki oğlu teknede uyurken bulundu. Arama kurtarma çalışmalara devam eden ünlü oyuncunun hayatı da merak konu haline geldi.

Amerikalı aktris ve şarkıcı Naya Rivera, oğluyla birlikte çıktığı göl gezintisinde ortadan kayboldu. 33 yaşındaki oyuncudan henüz bir iz bulunamazken, polis ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Peki, Naya Rivera kimdir, kaç yaşında?

Naya Rivera kimdir?

12 Ocak 1987 tarihinde doğan Naya Marie Rivera’nın en bilinen rolü müzikal komedi dizisi Glee'deki Santana Lopez'dir.

Naya Rivera, Kaliforniya Valencia'da büyüyüp ve Los Angeles ve çevresinde yaşamıştır. Anne ve babası Yolanda ve George Rivera'dır. Kız kardeşi Nickayla Rivera podyum mankenliği yapmaktadır. Erkek kardeşi Mychal Rashawn Rivera Ulusal Futbol Ligi takımlarından Oakland Raiders da Amerikan futbolu oynamaktadır.

Rivera daha küçük yaşlardayken Amerikan mağaza zinciri olan Kmart reklamlarında oynamıştır. Fakat ilk önemli oyunculuk deneyimi dört yaşındayken "Hillary Winston" karakteri ile The Royal Family isimli dizide olmuştur.

Gölde kaybolan Rivera için arama-kurtarma çalışmaları 8 Temmuz 2020 çarşamba gününden bu yana devam ederken, 13 Temmuz 2020 pazartesi günü sabah erken saatlerde Rivera’nın cansız bedeni bulundu. The New York Times'ın haberine göre; Ventura şerifi Bill Ayub, buldukları cansız bedenin 33 yaşındaki Naya Rivera’ya ait olduğunu açıkladı.


 


Başkan Öz, belediye personeliyle yemekte buluştuÖnceki Haber

Başkan Öz, belediye personeliyle yemekte...

Yayın akışı 9 Temmuz 2020 Perşembe... TV'de ne var?Sonraki Haber

Yayın akışı 9 Temmuz 2020 Perşembe... TV...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!